8400 TL'e i5 3470 ve RX 550 sistem alınır mı?

Bütçe
8500

alikopter

Femtopat
Katılım
11 Aralık 2021
Mesajlar
19
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Arkadaşlar öncelikle merhabalar, hayırlı ramazanlar. Sizlerin yardımına ihtiyacım var, ben Trendyol üzerinden bir bilgisayar seti gördüm. Intel i5-3470 16 GB RAM ve RX 550 4 GB özelliklerine sahip. Fiyatı 8399TL. Bütçem pek fazla yok, taksit ile bunu alabilirim ancak. Bu setin içerisinde monitör, klavye, mouse, kulaklık, saat, mouse pad ve Wi-Fi adaptörü geliyor. Şimdilik bu bilgisayarı alsam, ileride üzerine para koyup işlemcisini ve belki ekran kartını upgrade etsem bu sistem kullanılmaya devam edilebilir. Sizce yapmalı mıyım? Bilgisayar fiyatları dışarıdaki elektronik marketlerde monitörü ile birlikte 20-25 bin civarlarına geliyor. Şimdilik bunu alıp idare edip sonrasında üzerine para koyup upgrade edebilirim bence? Yanlış mı düşünüyorum yorumlarınızı bekliyorum.
 
Hayır. Link atmanıza bile gerek yok, çok dandik bir sistem. N11, Trendyol, Hepsiburada tarzı sitelerden hazır sistem alınmaz. Tam olarak bütçenizi ve yanında monitör, klavye gibi istediğiniz donanımları da yazarsanız daha kaliteli sistem önerileri alırsınız.
 


2X.




9000TL.

İndirim kovalarsan eğer, 8000TL civarına toplayabilirsin, kalitesiz malzeme koymak istemedim.
 
Son düzenleme:
Yardımlarınız için teşekkürler. Bütçem 8-9 bin civarında. Yanında klavye mouse olmasına gerek yok, oyunlarda rahat görüntü alabileceğim bir monitör olsa yeterli olur.
 

Geri
Yukarı