Türk Telekom HiperNet altyapısına sahibim. 85 TL'ye kadar paket alabilirim. Önerilerinizi bekliyorum.
Netspeed Adres Hız Sorgulaması;
Netspeed Adres Hız Sorgulaması;
Türk Telekom HiperNet altyapısına sahibim. 85 TL'ye kadar paket alabilirim. Önerilerinizi bekliyorum.
NetSpeed Adres Hız Sorgulaması;
Eki Görüntüle 730229
Milleni.om'da aynı fiyata aynı download hızı, 3MB yerine 6MB upload hızı vardı. Şu an millenicom daha cazip gibi duruyor.TürkNet'i bir arayın derim.
Kendiniz kullandınız mı acaba?NetSpeedya da Millenicom.
TT'nin uzaktan eğitim için verdiği destek ile bu şekilde diye biliyorum. Şu an türknet de 6 mbps upload veriyor.Millenicom'da aynı fiyata aynı download hızı, 3MB yerine 6MB upload hızı vardı. Şu an millenicom daha cazip gibi duruyor.
Evet, yazdıktan sonra fark ettim ben de. Cevabınız için teşekkür ederim.TT'nin uzaktan eğitim için verdiği destek ile bu şekilde diye biliyorum. Şu an türknet de 6 mbps upload veriyor.
Sizin öneriniz nedir acaba? F/P olarak.TT'nin uzaktan eğitim için verdiği destek ile bu şekilde diye biliyorum. Şu an türknet de 6 mbps upload veriyor.
Netspeed'in hangi paketini kullanıyorsunuz?Netspeed öneririm, kullanıyorum memnunum. Referans kodum ile kayıt olursanız 12 ay boyunca her ay 5 lira indirim alırsınız.
V90Z2D
Altyapı iyi olmadığından dolayı 8 mbps ye kadarlık paketi kullanıyorum.Netspeed'in hangi paketini kullanıyorsunuz?
Ücretlendirmeniz nedir?
Türk Telekom'dan geçmeyi planlıyorum 3 ay tahattüm var onu bekliyorum.
59'a kadar VDSL2 desteğim var 1 ay önce geldi sırf ücretlendirme yüksek diye bekletiyorum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.