85 TL ISS önerisi

Makaleler
1
Yer
Bursa
Türk Telekom HiperNet altyapısına sahibim. 85 TL'ye kadar paket alabilirim. Önerilerinizi bekliyorum.

Netspeed Adres Hız Sorgulaması;

hıztesti.PNG

Millenicom'da aynı fiyata aynı download hızı, 3MB yerine 6MB upload hızı vardı. Şu an millenicom daha cazip gibi duruyor.
TT'nin uzaktan eğitim için verdiği destek ile bu şekilde diye biliyorum. Şu an türknet de 6 mbps upload veriyor.

TT'nin uzaktan eğitim için verdiği destek ile bu şekilde diye biliyorum. Şu an türknet de 6 mbps upload veriyor.
Evet, yazdıktan sonra fark ettim ben de. Cevabınız için teşekkür ederim.
Sizin öneriniz nedir acaba? F/P olarak.
@Berkay Davas
Millenicom paketini kullanamıyormuşum.
Turk.net ile Netspeed arasında kaldım. Aradaki farkı ödemeye değer mi Turk.net?

Son düzenleme:
Netspeed öneririm, kullanıyorum memnunum. Referans kodum ile kayıt olursanız 12 ay boyunca her ay 5 lira indirim alırsınız.
V90Z2D
Netspeed'in hangi paketini kullanıyorsunuz?
Ücretlendirmeniz nedir?
Türk Telekom'dan geçmeyi planlıyorum 3 ay tahattüm var onu bekliyorum.
59'a kadar VDSL2 desteğim var 1 ay önce geldi sırf ücretlendirme yüksek diye bekletiyorum.

Netspeed'in hangi paketini kullanıyorsunuz?
Ücretlendirmeniz nedir?
Türk Telekom'dan geçmeyi planlıyorum 3 ay tahattüm var onu bekliyorum.
59'a kadar VDSL2 desteğim var 1 ay önce geldi sırf ücretlendirme yüksek diye bekletiyorum.
Altyapı iyi olmadığından dolayı 8 mbps ye kadarlık paketi kullanıyorum.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı