850 TL tatil vs ekipman

EREN SATAR

Kilopat
Makaleler
5
Yer
Manisa
Öncelikle hocalarım fikrinizi almak isterim benim için şayet önemli. Okulumuzun düzenlediği Ankara -Eskişehir gezisi var 1 gece Ankara'da otelde kalınacak fiyat olarak 850TL isteniyor en az 150 de harçlık gerekecek 1000TL 2 gün için bu kadar masrafa girilir mi bilemiyorum. 10.sınıf fen lisesi öğrencisiyim normalde bu tarz şeyler çok hevesimi çekmez fakat sınıftakı ben hariç tüm erkekler ücretleri teslim etti bile. Aynı şekilde aile faktörü de var gitmeme taraf değiller giyim ekipman veya harçlık olarak da bu 850TL'yi değerlendirebilirim. Sizce?

Benim bildiğim pandemiden dolayı okul gezileri yasak.

Yok hocam yapılabiliyor.

Ben olsam 2 günlük bir eğlencedense yıllarca kullanacağım ekipmanı seçerdim ama tabii karar senin.

Açıkçası bana da mantıklı gelen bu fakat arkadaşlarım gelince yok şöyleydi yok böyleydi vs anlatacakları için moral bozukluğu olacak 1000TL az para değil çok arada kaldım açıkçası.

Eğer ortam hoşuna gidebilecek bir ortamsa git lise yıllarına bir daha dönemezsin ekipmanı her zaman alırsın.

Ankara ve Eskişehir'i kesinlikle görmelisin diyemeyeceğim ama arkadaşlarınla gezmek eğlenceli olur. Arkadaşlarını seviyorsan git derim.

Kafa dengi güvendiğim insanlar çok eğlenceli olacaktır da işte 1000TL çok kafamı kurcalıyor aile de gitmemi istemeyince daha da kafam karıştı pazartesi ye kadar karar vermem gerekli.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı