Tatil vs Bilgisayar

Aslında 2000 Doları Oyuncu odası için ayırsam, Bu yaz sonu tamamen müsait olabilirim. O zaman toplasam daha mantıklı olmaz mı?
Konuyu yarın açın artık bugün açsanız bile yarına kalır.
Ben de gideim artık :) Malum iş güç.
İyi geceler dilerim :)

Ben olsam o para ile eğer gözden çıkardıysam güzel bir tatil yapar, buradaki hayatımdan biraz olsun uzaklaşırdım. Yeni kültürler görmek insanlar tanımak İnan’ın çok iyi bir his bırakıyor insanda. Ama Endonezya tercih edilmemeli bence

Ben olsam o para ile eğer gözden çıkardıysam güzel bir tatil yapar, buradaki hayatımdan biraz olsun uzaklaşırdım. Yeni kültürler görmek insanlar tanımak İnan’ın çok iyi bir his bırakıyor insanda. Ama Endonezya tercih edilmemeli bence
Tek tatil yapmak mantıklı gelmiyor, Bir süre para ekleyip duruma göre ilerleyeceğim.

Bali bildiğim kadarıyla ucuz bir yer, yanlış da bilgilendirmek istemiyorum.

1000-1500 dolara bir bilgisayar toplayıp kalan parayla 1 ay tatil yapabilirsiniz. Paranızın tamamını kullanmak zorunda değilsiniz, hatta biraz kalsın ki birikim yaparsınız, lazım olur.

Çalıştığınız için sistem toplamaya ve kullanmaya vaktim olmayacak demişsiniz, o zaman tatil yapın. Çok fazla gezmeyi veya başka ülkelere vb. yerlere gitmeyi düşünmüyorsanız üç ay yerine bir iki ay kalın, paranız artar. Ayrıca bence üç ay kalıp hiçbir şey yapmamak yerine bir ay kalıp tatili dolu dolu geçirmek daha mantıklı.

İngilizce konuşurken hata yapacağım diye korkmayın. Sanki İngilizler çok mu düzgün İngilizce konuşuyor, "perfect" bir İngilizceleri mi var? İsterseniz Cambly gibi yerlerde biraz İngilizce konuşarak pratik yapabilirsiniz. Ayrıca hata yapsanız ne olur? Gidip sizi toplumun önüne hata yapıyorsunuz diye mi sergileyecekler? Hatta karşılaştığınız insanları belki de sadece bir kere göreceksiniz.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı