Tatil vs Bilgisayar

Vize sıkıntısı yoksa Avrupa ülkeleri düşünülebilir tabiki.
Vize sorunum yok ancak dediğim gibi dil olarak sıkıntı yaşıyorum, İngilizce seviyem yeterli düzeyde ancak bir tür psikoloji olsa gerek bunu karşıya iletemiyorum iletsem dahi hatalı kelime kurabiliyorum.

Tatil geçiciymiş, bu kadar para verilmezmiş. Tamam. Bunları diyenler acaba hayatında hiç 5 yıldızlı bir otelin tadına baktı mı merak ettim :)

Ne PC tatilin tadını verir, ne de tatil PC'nin tadını verir. 5000 TL ortalama olarak PC'den yana yeterlidir benim için. Üstü boşa masraftır yine benim için. Üste kalan paraya da mis gibi bir tatil yapardım.

Peki hangi ülkeyi önerirsiniz, Bilgisayar bileşenleri alabileceğim bir ülke. Aslında Aklımda Çin'e gidip AMD tabanlı sistem almak var, Sonuçta Anavatanı'nda daha uyguna satılıyor.
Bence ufak alıştırmalar ile atlatabilirsin bunu.
Ama o deneyimi almak daha güzel olur ve PC'yi daha ucuza alırsın 😉
Keşke kolay olsa, İnsanlardan korkan birisiyim(Normal korku değil, İnsanların zararlı olmasından dolayı)Bu yüzden çok etkileşim kurmak istemiyorum.

Bu konu uzar gider gibi, Herşey mantıklı geliyor ancak oyun yapmak istiyorum. Belki iyi bir oyun yaparım(Tek başıma yapacağımı sanmam bilgili arkadaşlar ile ortaklaşa yapabilirim), Böyle düşününce de öte yana dönüyorum.

Zaten sana güzel bir PC toplayacağız ama yine de imkanın varsa Tatil yap derim.
En iyisi ben biraz daha para biriktireyim, 1 yıl sonrasında güzel bir sistem ve tatil yapayım nasıl fikir?

Bence gerek yok önce sistemi toplayalım sana 1600 dolar gibi bütçe ile.
Kalanı ile nasıl yapmak istersen öyle yap.
Tamamdır, Konu açayım bari. Ancak bilgisayarı alsam dahi kullanmaya veya kurulum yapmaya vaktim olmayacaktır, Malumunuz Çalıştığım için.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı