8500 TL Oyuncu Bilgisayarı Toplama

Yani kibirlenmek gibi olmasın diye dedim :) Bütçe arttıysa sisteme güncelleme yapabilirim. Bütçenizi tekrar belirtin. Artmadıysa da sorun değil. Aynı sistemi linkleriyle beraber tekrar atabilirim.
Hadi bütçem 8800 TL olsun.Ama siz yine de hem bütçeme göre olanla birlikte sizinkini de atar mısınız merak ettim de. :):)
Soğutması olmayan en iyi sistem. :D
Ben de anlayamadım.

Ryzen 7 2700X ile gelen Wraith Prism soğutucu oldukça yeterli.
Bu soğutucuya stok soğutucu demek şahit ister.

$_86.JPG

images (5).jpeg

@MacroitTS linkleri atmak için şu an müsait değilim. Zahmet olmazsa kendiniz resimden bileşenleri seçebilir misiniz?

Telefondan baktığım kadarıyla 300 TL ile aynı siteden HDD veya SSD boyutu artırılabilir, kasaya ekstra fan alınabilir, gözle gorulur bir fark yaratmasa da RAM'in frekansı artırılabilir.

Ayrıca sistemi farklı sitelerden toplayabilirseniz Nanokatalog'da 3000 TL'ye GTX 1080 mevcut.
GALAX GeForce GTX 1080 8GB Ekran Kartı 80NSJ6DHL4EK - Nanokatalog
Ekleme
Kesin bir bilgi yok ancak 1-2 ay içerisinde GTX 1180'in tanıtılması bekleniyor. GTX 1070 Ti/1080 yerine idareten GTX 1050 Ti gibi bir kart alıp yeni çıkacak olan ekran kartını/kartlarını bekleyebilirsiniz.
Topladığım Sistemin Parçaları
Toplam Fiyat: 8647 TL (Ne yazık ki 1 günde 100 TL artmış :üzgün:)

Son düzenleme:

Eki Görüntüle 311585

Eki Görüntüle 311583

@MacroitTS linkleri atmak için şu an müsait değilim. Zahmet olmazsa kendiniz resimden bileşenleri seçebilir misiniz?

Telefondan baktığım kadarıyla 300 TL ile aynı siteden HDD veya SSD boyutu artırılabilir, kasaya ekstra fan alınabilir, gözle gorulur bir fark yaratmasa da RAM'in frekansı artırılabilir.

Ayrıca sistemi farklı sitelerden toplayabilirseniz Nanokatalog'da 3000 TL'ye GTX 1080 mevcut.
Ekleme
Kesin bir bilgi yok ancak 1-2 ay içerisinde GTX 1180'in tanıtılması bekleniyor. GTX 1070 Ti/1080 yerine idareten GTX 1050 Ti gibi bir kart alıp yeni çıkacak olan ekran kartını/kartlarını bekleyebilirsiniz.
Ben isimlere hiç bakmamışım sizi başkası zannediyorum. :):)

Eki Görüntüle 311585

Eki Görüntüle 311583

Ekleme
Ayrıca ben bu sistemi internetten alamam.Büyük ihtimalle Vatanda toplarım.Söylediğiniz parçalar sitelerde yok genelde.

Son düzenleme:
Muhtemelen ucuzluğa denk gelmiş olabilirsiniz. Benim size dizmiş olduğum sistemi Vatan'da aynı fiyata dizmenizin mümkünatı yok.

Üstelik çalışanların çok da iyi kasa topladıkları söylenemez. Müşteri memnuniyetinin de çok iyi olduğu söylenemez.

Örnek olarak şu konuları vereyim:
Ama ben başka nerede toplayayım?Bana bir seçenek sunun lütfen.
Muhtemelen ucuzluğa denk gelmiş olabilirsiniz. Benim size dizmiş olduğum sistemi Vatan'da aynı fiyata dizmenizin mümkünatı yok.

Üstelik çalışanların çok da iyi kasa topladıkları söylenemez. Müşteri memnuniyetinin de çok iyi olduğu söylenemez.

Örnek olarak şu konuları vereyim:
Ayrıca neden bütün youtuberler ve yayıncılar orada topluyor o zaman?

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı