8500 TL'ye hafif ve fan sesi az olan laptop önerisi

Tamam hocam sorun değil.

Hocam Valorant'ta indirdim oynadim anca yazabildim (4 saat falan oynayinca anca sardı bayağı kanka) kanka 4 saat boyunca oyun icinde sıcaklık en fazla 65'i gördü oyunda cikinca aninda 50ye düşüyor şaştım bu soğutmaya. FPS en düşük 100'ü gördüm genel 140 civarinda takildi en fazla 200ü gördü daha 2. RAM'i takmadim. Yani bayağı sevindirdi beni. Tek sıkıntısı yükledigim oyunlarda ilk girdigimde attı direkt ikincisinde su gibi aktı. Optimizasyonla alakalı galiba. Ben sevdim makineyı tek sıkıntısı 256 GB SSD kanka buna 1 2 TB HDD şart. Ama ısınmadı he kanka çok şasırdim 4 saat araliksiz oynadim. Ha batarya testi yaptım öyle internette gezdim oyun falan indirdim 4.5 5 saat gitti. Laptop harika. Yine de sen bilirsin.

Hocam Valorant'ta indirdim oynadim anca yazabildim (4 saat falan oynayinca anca sardı bayağı kanka) kanka 4 saat boyunca oyun icinde sıcaklık en fazla 65'i gördü oyunda cikinca aninda 50ye düşüyor şaştım bu soğutmaya. FPS en düşük 100'ü gördüm genel 140 civarinda takildi en fazla 200ü gördü daha 2. RAM'i takmadim. Yani bayağı sevindirdi beni. Tek sıkıntısı yükledigim oyunlarda ilk girdigimde attı direkt ikincisinde su gibi aktı. Optimizasyonla alakalı galiba. Ben sevdim makineyı tek sıkıntısı 256 GB SSD kanka buna 1 2 TB HDD şart. Ama ısınmadı he kanka çok şasırdim 4 saat araliksiz oynadim. Ha batarya testi yaptım öyle internette gezdim oyun falan indirdim 4.5 5 saat gitti. Laptop harika. Yine de sen bilirsin.
Hocam baya iyi bu değerler. 100 FPS altına single ram ile düşmemesi çok iyi. Bir 8 GB daha eklenirse baya iyi olur. Pil testi de fena değilmiş bir oyuncu laptopuna göre çok iyi. Ben alırsam 512 GB SSD versiyonunu alacağım ilk olarak idare eder. Hocam Touchpad kısmında numpad var mı? Bazı modellerde vardı çünkü. Ve son olarak ekran parlaklığı nasıldır yeterli midir? Ekran kalitesi nasıldır?

Hocam bayağı iyi bu değerler. 100 FPS altına Single RAM ile düşmemesi çok iyi. Bir 8 GB daha eklenirse bayağı iyi olur. Pil testi de fena değilmiş bir oyuncu laptopuna göre çok iyi. Ben alırsam 512 GB SSD versiyonunu alacağım ilk olarak idare eder. Hocam touchpad kısmında numpad var mı? Bazı modellerde vardı çünkü. Ve son olarak ekran parlaklığı nasıldır yeterli midir? Ekran kalitesi nasıldır?

Hocam bende hevesle o vardır diyordum benim aldığım modelde yok ama almadan önce satıcıya sorabilirsiniz belki alacağınızda vardır. Ekran parlaklığı çok iyi hocam hafif bir ışık sızması var galiba herkeste varmış ama benimki iyi çıktı hoparlörüde sandığımdan iyi çıktı 40 seviyelerinde kullanıyorum 100 de kullanınce tüm eve alt üst komşuya ses gidiyor.

Hocam bende hevesle o vardır diyordum benim aldığım modelde yok ama almadan önce satıcıya sorabilirsiniz belki alacağınızda vardır. Ekran parlaklığı çok iyi hocam hafif bir ışık sızması var galiba herkeste varmış ama benimki iyi çıktı hoparlörüde sandığımdan iyi çıktı 40 seviyelerinde kullanıyorum 100 de kullanınce tüm eve alt üst komşuya ses gidiyor.
Tamamdır hocam teşekkürler. Satıcıya sormuştum ama belki yanlış bilgidir diye düşündüm.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı