Bence cok şık bir telefon fakat Arkadasta vardi sarji uzun gitmiyordu arada bir donuyordu vesaire.Bence biraz daha para koyabilirseniz xsmax 11 bulabilirsiniz.8500TL'ye halen alınabilir telefon mu sizce? bir tanıdığımdan alacağım herhangi bir oyun falan oynama amacım yok.
8500TL'ye halen alınabilir telefon mu sizce? Bir tanıdığımdan alacağım herhangi bir oyun falan oynama amacım yok.
Bu lafları iPhone cihazlar için duymaya çok başladım. iPhone'un en belirgin özelliği performansı değil miydi? Benim 5 yıllık Mi Mix 2 cihazımda bile donma kasma yok, söz konusu dahi değil. Uygulamalara 1 saniye içerisinde giriyor. iPhone cihazlarda bunu duymak garip geliyor. Kendi telefonumun Snapdragon 835 var. iPhone X'de çok daha iyisi yok mu?Arkadasta vardi sarji uzun gitmiyordu arada bir donuyordu vesaire
İphone xin hava atilacak bir yeri kalmamis ki herkeste 11 var artik.Oyun oynama amacın yoksa bence direkt 8500 TL'ye bir telefon almanın mantığı yok, eğer fotoğraf falan bol çekerim hava atarım kafasında biriysen alabilirsin.
İphone kotulemek amacli demiyorum ben.Evet performansi guzel,hizli seri bir telefon iphone fakat 8500tlye daha uzun omurlu,sarji daha cok giden,kamera kalitesi daha iyi ikinci el android telefon da bulunabilir.İphone bence androidden daha iyi ama bu butce de android daha kârlı.Bu lafları iPhone cihazlar için duymaya çok başladım. iPhone'un en belirgin özelliği performansı değil miydi? Benim 5 yıllık Mi Mix 2 cihazımda bile donma kasma yok, söz konusu dahi değil. Uygulamalara 1 saniye içerisinde giriyor. iPhone cihazlarda bunu duymak garip geliyor. Kendi telefonumun Snapdragon 835 var. iPhone X'de çok daha iyisi yok mu?
Bu lafları iPhone cihazlar için duymaya çok başladım. IPhone'un en belirgin özelliği performansı değil miydi? Benim 5 yıllık mi mix 2 cihazımda bile donma kasma yok, söz konusu dahi değil. Uygulamalara 1 saniye içerisinde giriyor. iPhone cihazlarda bunu duymak garip geliyor. Kendi telefonumun Snapdragon 835 var. iPhone X'de çok daha iyisi yok mu?
Benim de amacım kötülemek değil. İnsanlar çok fazla para veriyor ve premium bir cihaz almak istiyor. Ama daha bir kaç sene önce çıkan "amiral gemisi" olan cihazda kasma,donma lafları garip geliyor. Şahsen benim cihazımda premium. Seramik olmasından dolayı. Yanına samsung gelsin farklı bir marka gelsin sırıtmıyor ve hatta eline alan bayağı bakmak istiyor.İphone kotulemek amacli demiyorum ben.Evet performansi guzel,hizli seri bir telefon iphone fakat 8500tlye daha uzun omurlu,sarji daha cok giden,kamera kalitesi daha iyi ikinci el android telefon da bulunabilir.İphone bence androidden daha iyi ama bu butce de android daha kârlı.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.