iPhone X alınır mı?

Bütçe olsa bile alınmaz iPhone 11, çöp. Fiyatı eğer yükseltemiyorsanız arkadaşın dediği gibi XS veya X alın direkt gitsin.

Hocam bir de bu Param Güvende ile satın alım yapınca satıcıdan para kesiliyor mu veya para ona nasıl geçiyor adam diyor ben hiç kişisel bilgi girmedim para bana nasıl geçecek diyor başka türlü yapalım diyor ama bende güvenemiyorum açıkçası.

Hocam bir de bu Param Güvende ile satın alım yapınca satıcıdan para kesiliyor mu veya para ona nasıl geçiyor adam diyor ben hiç kişisel bilgi girmedim para bana nasıl geçecek diyor başka türlü yapalım diyor ama bende güvenemiyorum açıkçası.
Bilmiyorum hocam. Hiç oradan bir şey satın alım yapmadım. Bilen birisi çıkabilir.

Sen ürün sana geldiğinde Sahibinden'den onaylıyorsun ya da o 2 güne otomatik onaylıyor. O zaman para satıcıya geçiyor sistemden.
Ayrıca 9000'e daha feci kazıklanamazdın, bu bütçelerde iPhone sevdasını bir kenara bırakmak gerekiyor.

Param güvende ile satın aldığınızda sahibinden size 300 500tl bunun için komisyon kesebiliyor ancak param güvende sayesinde her iki tarafta güven altında oluyor para size ürün gelmeden gitmiyor ve koşulsuz iade hakkınız oluyor belirli sürelik.

https://www.sahibinden.com/ilan/iki...ar-cep-telefonu-iphone-xs-tr-1262395972/detay (arka camda sorun var ama bütçe altında.)
iPhone 11 düşünseniz de 64 GB Face ID'siz geliyor anca.

Sen ürün sana geldiğinde Sahibinden'den onaylıyorsun ya da o 2 güne otomatik onaylıyor. O zaman para satıcıya geçiyor sistemden.
Ayrıca 9000'e daha feci kazıklanamazdın, bu bütçelerde iPhone sevdasını bir kenara bırakmak gerekiyor.

Hocam bu fiyata vallahi ne düzgün iPhone geliyor ne de düzgün Android. Anca 2 güne kasacak, ekranı kendi kendine basacak Infinix falan alırsınız. 2. el Android piyasasını bilmiyorum sıfır olarak Android zor ama.

Alınır kardeşim bakma sen yok diyenlere, güzel paraya denk düşerse olur güncel piyasayı bilmiyorum. Tek kronik telefon hatalı anakart tasarımı yüzünden fazla ısınıyor.

Hocam bu fiyata vallahi ne düzgün iPhone geliyor ne de düzgün Android. Anca 2 güne kasacak, ekranı kendi kendine basacak Infinix falan alırsınız. 2. el Android piyasasını bilmiyorum sıfır olarak Android zor ama.
İkinci el piyasası rahat hocam, 7000'e S20 FE var.

iPhone X alacağıma 2 bin TL ekler yurt dışı 512 GB Redmi Note 14 Pro alırım.

Bilgi için teşekkürler hocam ama kazıklanmak falan ayıp oluyor daha düzgün bir dilde yazabilirdiniz sağ olun.

64 GB pek işime yaramaz hocam.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı