iPhone X alınır mı?

Sorabilirsiniz tabii ki hocam. Sorun değil.

Hocam daha yeni 6700 TL'ye 64 GB iPhone X ekran pil değişen Face ID pasif cihazın siparişi verdim bence fiyatına göre ideal kasası vs çok temizdi sizce fiyata göre nasıl dediğim gibi telefondan çok beklentim de yok şu an iPhone 7 var elimde o bile yetiyor aslında.

Hocam daha yeni 6700 TL'ye 64 GB iPhone X ekran pil değişen Face ID pasif cihazın siparişi verdim bence fiyatına göre ideal kasası vs çok temizdi sizce fiyata göre nasıl dediğim gibi telefondan çok beklentim de yok şu an iPhone 7 var elimde o bile yetiyor aslında.
Hayırlı olsun. XR almanız daha iyi olurdu 0.5 açı sıkıntı değilse. Pil orijinal değilse performans sorunu yaratabilir.

Hayırlı olsun. XR almanız daha iyi olurdu 0.5 açı sıkıntı değilse. Pil orijinal değilse per.

Hayırlı olsun. XR almanız daha iyi olurdu 0.5 açı sıkıntı değilse. Pil orijinal değilse performans sorunu yaratabilir.

Teşekkürler hocam dediğiniz gibi keşke XS veya XR bulabilseydim ama acil lazımdı pil konusunda da alındığı günden beri değişmemiş iPhone 7'mden iyidir :D.

Tr cihazı olduğuna dikkat ettinizmi?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı