8500TL sistem toplama

Bütçe
8-8500

5568 TL tutuyor. Kasanın içerisinde 2 adet fan geliyor. Tavsiyem 2 fan daha almanız. Monitör dahil sadece ekran kartı yok. Ekran kartı için yeni serileri bekleyebilirsiniz.

Monitör dahil mi baktınız? Çünkü o kadar tutması biraz garip açıkçası.

Yanlış yazmışım onu pardon.

5568 TL tutuyor. Kasanın içerisinde 2 adet fan geliyor. Tavsiyem 2 fan daha almanız. Monitör dahil sadece ekran kartı yok. Ekran kartı için yeni serileri bekleyebilirsiniz.

Teşekkür ederim. Kasa hariç genelde parçalar aynı. Artık o an hangi kasa güzel gelirse gözüme onu alacağım.

3060 Ti ekran kartları 3050 ve 3060 ekran kartlarından daha güçlü olacaklardır. Bu nedenle performansınızın yükselti kazanacağınızı sanmam.

Soruyu eksik sorduğum için, doğru mu anladım? 2060 ile 3050-3060 arasında çok bir fark olmaz gibi diyorsunuz değil mi?

Teknobiyotiğin FR8500 modelini tercih edebilirsin.

Sağ olun bu sistemi de takip ediyorum.

Yanlış yazmışım onu pardon.

Teşekkür ederim. Kasa hariç genelde parçalar aynı. Artık o an hangi kasa güzel gelirse gözüme onu alacağım.

Soruyu eksik sorduğum için, doğru mu anladım? 2060 ile 3050-3060 arasında çok bir fark olmaz gibi diyorsunuz değil mi?

Sağ olun bu sistemi de takip ediyorum.
Hayır hocam ben 3060ti ile 3060 arasında o kadar fark olmaz demiştim yanlış anlamışsınız. Fiyatlar zaten şuan çok çok çok çok çok çok çok çok çok çok çok çok mantıksız. 2080 Tİ ekran kartları 10-12 bin TL arası. 3080 ekran kartları 10-12 bin TL arası. Dengesizliğe bakınız. Acilen bu işe de bir el atılmalı. O nedenle ileride ya 30** serisi ekran kartlarının fiyatları çok yüksek olacak ya da 20** serisi erkan kartlarının fiyatları düşecek.

Benim attığım güç kaynağı çok daha iyi. Ayrıca SSD olarak da daha iyi.

Haklısınız. Bunu hazır sistemlerin harici verilen öneriler için demiştim.

Hayır hocam ben 3060 Ti ile 3060 arasında o kadar fark olmaz demiştim yanlış anlamışsınız. Fiyatlar zaten şu an çok çok çok çok çok çok çok çok çok çok çok çok mantıksız. 2080 Ti ekran kartları 10-12 bin TL arası. 3080 ekran kartları 10-12 bin TL arası. Dengesizliğe bakınız. Acilen bu işe de bir el atılmalı. O nedenle ileride ya 30** serisi ekran kartlarının fiyatları çok yüksek olacak ya da 20** serisi erkan kartlarının fiyatları düşecek.

Ben yanlış anlamışım. 😁

Hocamın PSU'su daha iyi ama hocam yarı modüler denmiş. Ben modüler bir kısım göremedim.

Hocam bende aynı SSD'yi önerdim. Yani bir fark yok. Bende sadece fazladan olarak daha ucuz modeli de önerdim.

Benim önerdiğim yarı modüler değil. Ama kullanılan malzemelerin kalitesi ve verimlilik olarak aynı fiyata çok daha iyi.

Ürünün kendi sitesinde ki açıklamaya baktığınız zaman "yarı modüler" yazısını görebilirsiniz.

XPG Pylon 650B-BKCEU 650 Watt 80 Plus Bronze Yarı Modüler Power Supply​

Bakınız "yarı modüler" yazıyor.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı