850'li numaralardan link ve kod geliyor

Hayır, güvenli değil. Instagram hesabınızı ele geçirmek için kullanılan bir sahte numara. İtibar etmeyin.

Emin misiniz? Sizde deneyebilir misiniz şifre sıfırlama telefon numarasına. Ben 2 tane arkadaşıma denettim aynı numaradan kod geliyor.

Bir linke falan bastınmı dolandırıcı. Link atarsa tıklama maymunun teki :D
Emin misiniz? Sizde deneyebilir misiniz şifre sıfırlama telefon numarasına. Ben 2 tane arkadaşıma denettim aynı numaradan kod geliyor.Gelen linke tıklamadım ama instagram linki gibi direkt.

Link atarsa tıklama.

Emin misiniz? Sizde deneyebilir misiniz şifre sıfırlama telefon numarasına. Ben 2 tane arkadaşıma denettim aynı numaradan kod geliyor.

Emin misiniz? Sizde deneyebilir misiniz şifre sıfırlama telefon numarasına. Ben 2 tane arkadaşıma denettim aynı numaradan kod geliyor. Gelen linke tıklamadım ama Instagram linki gibi direkt.

Tıklama hocam telde getcontact yüklü bende oradan bakayım dedim link vs atıyor dolandırıcı yazmışlar o yüzden uyardım sizi.

Link atarsa tıklama.

Tıklama hocam telde getcontact yüklü bende oradan bakayım dedim link vs atıyor dolandırıcı yazmışlar o yüzden uyardım sizi.

Anladım peki deneyebilir misiniz hocam Instagram şifre sıfırlama telefona SMS olarak. Acaba aynı numaradan mı mesaj gelecek. Ben 2 kişiye denettim aynı numaradan mesaj geldi.

Bende ondan anlayamadım hocam şifre sıfırlama deneyebilir misiniz telefon numaranıza aynı numaradan mı kod geliyor acaba.

Hocam telefonu Instagram'a bağlamıyorum fakat www.truecaller.com da +90 ülke kodu üzerinden "Instagram" ın diye çıkıyor, zaten linkin de Instagram link kısaltma servisi olduğunu düşündüğümüze göre bence siz şifrenizi değiştirin ki artık telefonunuzu meşgul etmesinler.

Ayrıca donanımhaber de böyle bir sorun yaşayan biri varmı diye aradığımda tek sizin sabahki mesajlarınızı bulabildim, galiba şu ana kadar bundan muzdarip olan tek siz varsınız. Ha bir de Instagram numarasıyla alakalı saçma sapan yorum yapan kişiler.

Hocam yine de şüpheleniyorsanız hiç linke tıklamamanızı ya da direk mesajı silmenizi öneririm.

Teşekkür ederim hocam sağ olun. Büyük ihtimal numara Instagram'a ait diye düşünüyorum.

Hocam telefonu Instagram'a bağlamıyorum fakat www.truecaller.com da +90 ülke kodu üzerinden "Instagram" ın diye çıkıyor, zaten linkin de Instagram link kısaltma servisi olduğunu düşündüğümüze göre bence siz şifrenizi değiştirin ki artık telefonunuzu meşgul etmesinler.

Ayrıca donanımhaber de böyle bir sorun yaşayan biri var mı diye aradığımda tek sizin sabahki mesajlarınızı bulabildim, galiba şu ana kadar bundan muzdarip olan tek siz varsınız. Ha bir de Instagram numarasıyla alakalı saçma sapan yorum yapan kişiler.

Hocam yine de şüpheleniyorsanız hiç linke tıklamamanızı ya da direk mesajı silmenizi öneririm.

Hocam sizden rica etsem şu numarayı da sorgular mısınız?+32 335320002 teşekkür ederim şimdiden yardımlarınız için.

Son düzenleme:
Teşekkür ederim hocam sağ olun. Büyük ihtimal numara Instagram'a ait diye düşünüyorum.

Hocam sizden rica etsem şu numarayı da sorgular mısınız?+32 335320002 teşekkür ederim şimdiden yardımlarınız için.

Hocam 24 kez spam olarak bildirilmiş ve "Kevin Van Gansen" üzerine kayıtlı gözüküyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı