Yazın fiyatlar düşer gibi 5k civarında almayı düşünüyorum yada direkt 1tb m2 alıp sistemi oraya kurucam ama elimdeki diğer m2 boşa çıkıcakEn iyi SATA SSD'lerin başında gelir ama o paraya değmez bence.
Yazın düşer gibi 5k olursa alırım elimde tek m2 slotu var ve dolu ssd almam şart gibi bi tıkSATA SSD 1 TB şu devirde o kadar para vermezdim ederi Max 4-4.5k fazlası değil iyi bir SSD fakat 7K edecek bir şeyi yok 2 TB olsa tamam derim.
Yazın fiyatlar düşer gibi 5K civarında almayı düşünüyorum ya da direkt 1TB M.2 alıp sistemi oraya kuracağım ama elimdeki diğer M.2 boşa çıkacak.
Yazın düşer gibi 5K olursa alırım elimde tek M.2 slotu var ve dolu SSD almam şart gibi bir tık.
Ugreen PCIe 4.0 x4 x8 x16 Uyumlu 64Gbps NVMe M.2 SSD Dönüştürücü Adaptör
Şöyle bir adaptör alıp M.2 SSD almanızı tavsiye edeceğim.
Ugreen PCIe 4.0 x4 x8 x16 Uyumlu 64Gbps NVMe M.2 SSD Dönüştürücü Adaptör
Şöyle bir adaptör alıp M.2 SSD almanızı tavsiye edeceğim.
Bunu da düşünüyorum bence de mantıklı.
A520M k V2 anakartım var ve slotta ekran kartı takılıtek çare SSD gibi.
A520 anakart ben kullanmazdım direkt anakart bir de SSD değişimi yapsan ilerisi içinde güzel olur işlemci upgrade vs için diyorum.
Yoksa bütçem bu kadar diyorsan 1 TB SSD lazım ise Kioxia Exceria LTC10Z960GG8 Sata 3.0 2.5" 960 GB SSD bu SSD al işini görecektir SATA SSD 1 TB 7K verilmez inan bana.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.