Micro$oft
Kilopat
Daha fazla
Olay şöyle. Hoca laptop çok ağır çalıştığı için bana verdi. İçinde SSHD ve boşta disk kullanımı %100 olduğu için SSD almasını önerdim ve Samsung 870 EVO aldık. SSD gelene kadar eski diske bad sector testi yaptım temiz çıktı. CrystalDiskInfo'da sağlık iyi gözüküyor. Okuma yazma değerleri olması gerektiği gibi olunca LTSC kurayım dedim ve şu an boşta disk kullanımım %0 ve bellek kullanımım yarıya düştü. 1 dakikada açılan laptop artık 25 saniyede açılıyordu. Özetle artık hocanın işini görecek kıvama geldi. 
Şımdi hocaya dürüstçe SSD'ye gerek olmayabilir mi diyelim yoksa hiçbir şey olmamış gibi SSD'yi takıp vereyim mi? SSD şu an hiç açılmadı yani iade etme şansı var. Bunu dememin sebebi 4300 TL para vermesi ve hocaya rezil olma korkusu. Siz olsanız ne yapardınız?
Şımdi hocaya dürüstçe SSD'ye gerek olmayabilir mi diyelim yoksa hiçbir şey olmamış gibi SSD'yi takıp vereyim mi? SSD şu an hiç açılmadı yani iade etme şansı var. Bunu dememin sebebi 4300 TL para vermesi ve hocaya rezil olma korkusu. Siz olsanız ne yapardınız?