8750 TL Laptop Önerisi

TUF modeller ısınma sorunlu deniyordu ama düzelttiler mi? Ayrıca Acer Nitro serisi ne kadar iyi? MSI Bravo veya Leopard yerine alınır mı?

Bir de Laptop'lardaki Intel işlemcilerin durumu nedir? Ryzen almak daha mantıklı olmaz mı çok çekirdek performansından dolayı?

TUF modeller ısınma sorunlu deniyordu ama düzelttiler mi? Ayrıca Acer Nitro serisi ne kadar iyi? MSI Bravo veya Leopard yerine alınır mı?

Bir de Laptop'lardaki Intel işlemcilerin durumu nedir? Ryzen almak daha mantıklı olmaz mı çok çekirdek performansından dolayı?
Acer Nitro serisi de alınabilir. Bildiğim kadarıyla R5 4600H i5 10300H'den daha performanslıydı.

Gaming Laptop bakıyorum. Alacağım Laptop kısa süre içerisinde değiştirilmeyecek. Bu yüzden soğutma ve kasa kalitesi de önemli yani uzun ömürlü olması gerekiyor.

8 GB RAM'li olabilir, sonradan takviye yapılır.

Bu modeli gördüm. ROG serisi olduğu için diğerlerinden daha kalitelidir diye düşünüyorum. Ancak 9K olup da 1650 olması da can sıkmıyor değil. Acer Nitro veya MSI Leopard spğutma konusunda sorun çıkarmayacaksa onlara yönelmeye düşünüyorum.

Hepsi mükemmel 1. 10nm süperfin işlemci diğer 10. nesillere göre(14nm) daha az ısınır ve 2021 model olduğu için ekran kartı 1650 Ti gücünde çalışır (dynamıc Boost olduğu için) 2.si en ucuza en mükemmeli 3. RAM 16 GB oluyor ben normalde AMD'ciyim 3. nesilden beri 7nm ile harika gittiler ama 1. de epeyi iyi fav olarak 1. ve 3. kesinlikle tavsiyemdir soğutma anlamında süpheniz olmasın.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı