Hocam ben de açıkçası hem rengi, hem ANC özelliğinin olmasından dolayı Q10 yerine bu modeli tercih etmeyi düşünüyorum. Yorumun için teşekkür ederim.Bir sürü yorum okudum. Dışarı giden sesi belli ölçüde azaltıyor. Dışarıdan gelen sesleri de aynı şekilde. Başkaları muazzam ve şarjı çok iyi gidiyor. Tek sıkıntısı ağır bir kulaklık olması. 2 saatten fazla takınca ağırlık yapıyormuş. Şahsen ben bunları dikkate aldım Allah'ın izniyle alacağım haftaya
ANC dışında arada fark var mı yoksa Q10 la arasındaki fiyat farkına bence değmez.Hocam ben de açıkçası hem rengi, hem ANC özelliğinin olmasından dolayı Q10 yerine bu modeli tercih etmeyi düşünüyorum. Yorumun için teşekkür ederim.
Hocam mavi rengi olan ucuz ama diğer renkleri gördüğüm üzere zamlanmış. Life Q10i mavi hariç diğer Q10 modellerinden ucuz şu anda. Hem daha ucuz hem de ANC olduğu için bunu tercih etmeyi düşündüm.ANC dışında arada fark var mı yoksa Q10 la arasındaki fiyat farkına bence değmez.
Yorumun için teşekkürler hocam. Yukarıda da yazdığım gibi mavi rengini tercih etmediğim için 700 lira civarında olanı almayacağım. Siyah-Kirmizi ve tamamen Siyah olan Q10'lar daha pahalı şu anda Q10i'den, hem daha ucuz bir kulaklık hem de ANC'si olduğu için bu modeli tercih etmeyi düşünüyorum. Daha iyi bir alternatifiniz varsa öğrenmeyi isterim.https://www.hepsiburada.com/anker-s...tent=c&utm_term=k&wt_pc=akakce.c.k.pc&v=1.4.1
Burada daha ucuz. Ben aldım kullanıyorum bana biraz ağır ve kaba geldi fakat yine de şık duruyor. Spor yaparken kullanıyorum ben arada tablete bağlıyorum. Normal bilgisayar başında falan uzun süre kalırsa boyunu ağrıtır diye düşünüyorum. Sesi mikrofonu benim için iyi.
Bir iki gün önce 925 lira civarındaydı. JBL'in kulakları tam kapatmadigi, AUX girişi olmaması, daha düşük müzik çalma süresi, ANC ozelliğinin olmaması gibi nedenlerden dolayı elemiştim bu fiyat bandında.Ne şaka mı bu ya ? Ben daha 1 ay önce aldım aynı fiyata mavi kırmızı siyah hepsi aynıydı. Bir anda nasıl böyle zam gelebiliyor anlamadım. Kusura bakma bu arada bakmadım diğer renklerine çünkü böyle saçmalık görmedim. Bende siyah kırmızı olandan var ama 900 TL'ye daha iyisi vardır diye düşünüyorum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.