8BitDo Ultimate 2C çıktı!

02-s.jpg

Ultimate C klasik renklerinden ziyade yeni 2 renk gelmiş. Bence soldaki oldukça güzel.

extra.jpg

Yeni bir tetik tuşu gelmiş, buraya ekstra makro atayabilirsiniz.

d-pad.jpg

D-Pad, clicky-tactile tarzına getirilmiş.

joysticks.jpg

Joystickler ve tetikler hall effect hale getirilmiş.

nicety3.jpg

Ürünün üstündeki 2 yeni tuş ile tuş ataması yapılabiliyor.

nicety2.jpg

Ürüne Bluetooth desteği geldi, Ultimate C'de Bluetooth desteği yok idi.

Özel Özellikler olarak:
Refined D-pad and bumpers
Extra bumpers (R4 and L4)
1000Hz Polling Rate (for 2.4G and wired connection)
Hall Effect Triggers and Joysticks
Mode switch button
Custom button mapping without using software
Turbo function
Rumble vibration
Enhanced grip

Bunlar belirtilmiş.

Kullanım süresi ise:
480mAh Li-on battery, rechargeable in 2 hours
19 play hours under Wireless 2.4G connection
32 play hours under Bluetooth connection

Ekstra not: Düz Ultimate C renkleri bu kontrolcüde de var.

04-s.jpg

1720459726636.png

Joystickler metal hale gelmiş bu arada.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ürünün C versiyonunu alamamıştım, 2C modeli indirime girerse almayı düşünebilirim.
Güncel olarak fiyatı 1.800 TL ve 1.800 gayet iyi fiyat buna şu an hocam. AliExpress'e gelirse 1.600 civarina alabilirsiniz ama. En azından öyle düşünüyorum.

Türkiye Amazona gelmesi muhtemelen uzun sürer ama en azından Aliexpress'e ne zaman gelir? Biraz daha uygun olur diye düşündüm. Ben de arayıştayım Xbox 9.nesil alacaktım fakat bu gamepad her türlü daha iyi gibi. Beklemeli miyim?

Bir de Data Frog markasının en çok satan pro modeli var nintendo dizilimli o bunlara göre düşük bir cihaz değil mi?

Önermediğim bir marka.

@Vınnnn Bu tip garantisiz kontrolcüler yerine garantili adam akıllı F710 gibi kollar alınabililr onu diyorum.
Garantisi olmadığını nereden biliyorsunuz? Kendinizi daha garantili markalara yöneltme istediğinizi anlıyorum elbette, yine de bu kola da bir şans verilmeli diye düşünüyorum.

Ben bu kola talibim arkadaşlar en uygun nerden bulabiliriz bu gamepadi amazon dışında. Aliexpresste ürün mevcut ancak pek satmamış satıcılar güvenli ve uygun satıcılı linklerinizi bekliyorum..

Ben bu kola talibim arkadaşlar en uygun nereden bulabiliriz bu gamepadi Amazon dışında. AliExpress'te ürün mevcut ancak pek satmamış satıcılar güvenli ve uygun satıcılı linklerinizi bekliyorum.

Güvenilirlik oluşması için beklemen lazım. Ben beklemedim linkteki ürünü sipariş verdim bugün. Burada pek bilinmiyor ancak Reddit yorumları fena değil. https://www.amazon.com.tr/gp/product/B0C8HNZWNX/ref=ppx_yo_dt_b_asin_title_o00_s00?ie=UTF8&psc=1

Gamepadleri takip etmeyen birisiyim. Hall effect joystick derken uzun kullanımda bozulmaz manasında mı demiş. Zaten normal joystickler hall effect gibi yani milimetrik çalışıyor lakin tozdan falan mı etkilenmeyecek bu şekilde?

Hall effect joysticklerin bozulması çok daha düşük ihtimal örneğin Xbox kontrolcüsünü bile tozdan falan korumazsan belli bir süreden sonra fiziksel temasa dayalı olarak joysticklerde erime vs olabiliyor bu da Analog Drift'e yol açabiliyor. Bir de hall effectlerde ölü bölge yok denecek kadar az oluyor.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı