8BitDo Ultimate 2C çıktı!

02-s.jpg

Ultimate C klasik renklerinden ziyade yeni 2 renk gelmiş. Bence soldaki oldukça güzel.

extra.jpg

Yeni bir tetik tuşu gelmiş, buraya ekstra makro atayabilirsiniz.

d-pad.jpg

D-Pad, clicky-tactile tarzına getirilmiş.

joysticks.jpg

Joystickler ve tetikler hall effect hale getirilmiş.

nicety3.jpg

Ürünün üstündeki 2 yeni tuş ile tuş ataması yapılabiliyor.

nicety2.jpg

Ürüne Bluetooth desteği geldi, Ultimate C'de Bluetooth desteği yok idi.

Özel Özellikler olarak:
Refined D-pad and bumpers
Extra bumpers (R4 and L4)
1000Hz Polling Rate (for 2.4G and wired connection)
Hall Effect Triggers and Joysticks
Mode switch button
Custom button mapping without using software
Turbo function
Rumble vibration
Enhanced grip

Bunlar belirtilmiş.

Kullanım süresi ise:
480mAh Li-on battery, rechargeable in 2 hours
19 play hours under Wireless 2.4G connection
32 play hours under Bluetooth connection

Ekstra not: Düz Ultimate C renkleri bu kontrolcüde de var.

04-s.jpg

1720459726636.png

Joystickler metal hale gelmiş bu arada.

Son düzenleyen: Moderatör:
Gamepadleri takip etmeyen birisiyim. Hall effect joystick derken uzun kullanımda bozulmaz manasında mı demiş. Zaten normal joystickler hall effect gibi yani milimetrik çalışıyor lakin tozdan falan mı etkilenmeyecek bu şekilde?
Hocam araştırdığım kadarıyla hall effect joysticklerde fiziksel temas olmuyormuş analoglarda. Manyetik/mıknatıslı bir sistem varmış. Ondan dolayı yok denecek kadar az drift sorunu.

Gamepadleri takip etmeyen birisiyim. Hall effect joystick derken uzun kullanımda bozulmaz manasında mı demiş. Zaten normal joystickler hall effect gibi yani milimetrik çalışıyor lakin tozdan falan mı etkilenmeyecek bu şekilde?
Ölü bölge çok az oluyor ve drift sorunu olmuyor hall effect joysticklerde.

Şu an nereden alabiliriz?

1722506060215.png

Kuponu kullanmayı unutmayın.

Eline ulaşan, deneyimlerini paylaşabilecek ve düz ultimate (dock, bluetooth ve hall effectli olan) ile karşılaştıracak olan var mı?

Eki Görüntüle 2270333

Kuponu kullanmayı unutmayın.

Geçen hafta Amazon üzerinden C versiyonunu almıştım. Kullanmadım zaten, iade edip almayı düşünüyorum. Beklemeye değer mi?
Bir de siz de aldınız mı? Deneyimleriniz/düşünceleriniz nelerdir? İleride daha uyguna bulunabilir mi?
Banggood hiç kullanmadım, Amazona düşmesini beklemeli miyiz?

Bende şimdi sipariş verdim şeftali pembesi çok hoşuma gitti nedense😃 1239 tl ye geldi hadi bakalım bana hayırlı olsun. Her zamanki gibi ben aldıktan sonra fiyatı yarı yarıya düşmez umarım.😋

Bende şimdi sipariş verdim şeftali pembesi çok hoşuma gitti nedense😃 1239 tl ye geldi hadi bakalım bana hayırlı olsun. Her zamanki gibi ben aldıktan sonra fiyatı yarı yarıya düşmez umarım.😋
Siparişi verdikte bu ürün artık 30 Euro limitine takılacak şimdi?

Son düzenleme:
Hocam 21 ağustosta uygulanacaktı ama o süre içerisinde geçemez ise belki uygulanır bilemiyorum ben.

o

Bende şimdi sipariş verdim şeftali pembesi çok hoşuma gitti nedense😃 1239 TL'ye geldi hadi bakalım bana hayırlı olsun. Her zamanki gibi ben aldıktan sonra fiyatı yarı yarıya düşmez umarım.😋

Iptal edin.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı