8BitDo Ultimate 2C uygulaması çalışmıyor

buradog_n

Kilopat
Katılım
4 Temmuz 2017
Mesajlar
13
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhaba arkadaşlar geçenlerde amazon.com'dan 8BitDo Ultimate 2C modelini satın aldım.
Çalışmasında bir problem olmamasına rağmen sitesinden uygulama indirip güncelleme ve macroları ayarlamak istediğimde Ultimate software V2 isimli uygulamayı açamıyorum.
İlk açmaya çalıştığımda “an error occurred, please contact the developer. Belirtilen bağlama kısıtlamalarıyla eşleşen advancesuper. Mainwindow türündeki oluşturucuyu çağırma işlemi özel durum döndürdü.” bu şekilde bir hata alıyorum. İkinci kez açmaya çalıştığımda ise Çince yazılar çıkıyor sadece. Hiçbir şekilde uygulamayı açamıyorum. Ultimate software uygulamasını yükleyip açmaya çalıştığımda ise gamepadi kablo ile bağlamamı söyleyen yazı hiçbir şekilde gitmiyor ve gamepad kendi kendine titremeye başlıyor. Aynı durum Firmware updater isimli uygulamayı açmaya çalıştığımda da oluyor.
Ürünü amazon.com.tr'dan Gizala satıcısından aldım.
Sorunla ilgili ne yapmamı önerirsiniz? Bu sorunla karşılaşan oldu mu?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Ben de yeni konu açtım inceleme rehberinde eski sürüm linki koymuşlar ama eski sürümde de açamıyorum.
Ben eski sürümü açabildim oradan güncelleme yaptım çoğu şeyi kullanabiliyorum ama şu anlık tek sorunum zero dead zone modu bozuk sanki modu açtıktan sonra hiçbir işe yaramıyor.
 
Ben eski sürümü açabildim oradan güncelleme yaptım çoğu şeyi kullanabiliyorum ama şu anlık tek sorunum Zero Dead zone modu bozuk sanki modu açtıktan sonra hiçbir işe yaramıyor.

Hocam siz nasıl açtınız da ben açamıyorum cidden sinir bozucu bir durum ayrıca Reddit'te bile konu açmışlar dönüş yapan yok desteğe de yazdım orada da yok.
 
Hocam siz nasıl açtınız da ben açamıyorum cidden sinir bozucu bir durum ayrıca Reddit'te bile konu açmışlar dönüş yapan yok desteğe de yazdım orada da yok.
Konulardan birine atılan V1.05'in linkini indirdim düz açabildim. Desteğe yazdım V1.07'nin linkini attı onu da açabildim bir de siz deneyin.
 
Arkadaşlar, 2C sürümü yazılımı desteklemiyor. İlk başta hata verip sonra Çince yazı çıkma nedeni, uygulamanın açık olduğunu söylüyor. Görev Yöneticisi'nden uygulamayı kapatıp açarsan 1.de hata 2.de Çince uyarı gelecek. İlla yazılım istiyorsanız @Hyperciaa arkadaşın dediği gibi eski sürümü kurmanız lazım.

Hazır konusu açılmışken Ölü Bölge test sonuçlarınızı paylaşır mısınız? Bende mi fazla yoksa bu normal mi kıyaslama yaparız.
 

Dosya Ekleri

  • 1.png
    1.png
    120,6 KB · Görüntüleme: 95

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı