8BitDo Ultimate C 2.4G alınır mı?

Ömertu

Hectopat
Daha fazla  
Normalde çok gamepad ile oyun oynayan birisi değilim. Fakat bu aralar gamepad ile futbol, dövüş, yarış, Euro Truck ve benzeri oyunları oynayasım geliyor. FPS ve TPS oyunlarında kullanacağımı düşünmüyorum deneyip göreceğim. Bu kol Nays ile 1500 TL'ye denk geliyor sizce alınır mı? Satıcı güvenilir midir? Bu ürün orijinal mi, PC ile uyumlu mu, dock olmadan şarj edilebiliyor mu?

Bana sorarsanız güzel bir kontrolcüdür ve alınır. Bazı kişiler bu kontrolcünün kağıt gibi olduğunu söylüyor. Pişman olmamak adına denemekte fayda var.

Satıcı gizala ise orijinalliği sorgulamadan alabilirsiniz. Bu markayı TR'ye sadece onlar getiriyor.
Amazon'dan yurt dışından gelen ürünlere de bakabilirsiniz. Ben 8BitDo Ultimate Wired Xbox Edition kolunu 900 liraya almıştım 3-4 ay önce.

Satıcı gizala ise orijinalliği sorgulamadan alabilirsiniz. Bu markayı TR'ye sadece onlar getiriyor.
Amazon'dan yurt dışından gelen ürünlere de bakabilirsiniz. Ben 8BitDo Ultimate wired Xbox Edition kolunu 900 liraya almıştım 3-4 ay önce.

Linkteki kol PC ile uyumlu mu? Ayrıca dockla şarj oluyor galiba. Dock olmadan da şarj oluyor değil mi?

Bana sorarsanız güzel bir kontrolcüdür ve alınır. Bazı kişiler bu kontrolcünün kağıt gibi olduğunu söylüyor. Pişman olmamak adına denemekte fayda var.

Ultimate ile Ultimate C arasındaki fark nedir?

Gizala'nın kendi sitesinden alırsanız daha uyguna geliyor.

Gördüğüm kadarıyla Ultimate Nintendo tuş dizilimine göre tasarlanmış. Ultimate C ise tuş dizilimi Xbox göre ve arkasında tutuş yerine gelen iki tuşu yok. Ama galiba dizilimde fark etmiyor olabilir. Ekstra tuş ve bazı teknik değişillikler olabilir. Aşağıda detaylar var.

2023-11-01_13-09.png

2023-11-01_13-10.png

Son düzenleme:
Amazon'dan alın daha ucuz.

Ben bu ürünün kablolu olanını kullanıyorum. 2 tane var ve ikisini de bu satıcıdan aldım. %100 orijinal ve sağlam geldi. Kollar da güzel. Geçen gün bir arkadaşım sizinki gibi kablosuz almak istedi, bunu önerdim ve o da 2 tane aldı. Şahsen Logitech'den daha kaliteli ve ergonomik.

Amazon'dan alın daha ucuz.

Ben bu ürünün kablolu olanını kullanıyorum. 2 tane var ve ikisini de bu satıcıdan aldım. %100 orijinal ve sağlam geldi. Kollar da güzel. Geçen gün bir arkadaşım sizinki gibi kablosuz almak istedi, bunu önerdim ve o da 2 tane aldı. Şahsen Logitech'den daha kaliteli ve ergonomik.

Gizala'nın kendi sitesinden alırsanız daha uyguna geliyor.

Gördüğüm kadarıyla Ultimate Nintendo tuş dizilimine göre tasarlanmış. Ultimate C ise tuş dizilimi Xbox göre ve arkasında tutuş yerine gelen iki tuşu yok. Ama galiba dizilimde fark etmiyor olabilir. Ekstra tuş ve bazı teknik değişillikler olabilir. Aşağıda detaylar var.

Eki Görüntüle 1998873

Eki Görüntüle 1998875

Çok teşekkürler. Ama bazı sorularım var. Ultimate ile Ultimate C modeli arasında tuş kalitesi açısından fark var mıdır, ölü nokta farkı var mıdır? Bir de Amazon'dan satan satıcı güvenilir mi?

Ölü nokta farkı olacağını sanmıyorum. Aynı şekilde Ultimate sunduğu ek özellikler hariç kalitesinde de fark olduğunu sanmıyorum. Amazondaki satıcı hakkında ise bir şey diyemeyeceğim. Satıcı profiline girip sattığı ürünlerin yorumlarını incelemek lazım. Satın alan arkadaş test edip değerlerini size atabilir.

8BitDo genellikle önüme özelleştirilebilir klavyeleri düşüyordu. Yerel olarak getiren olmadığından öyle uzaktan bakıyorum. Bu konuda özel tasarım ve kaliteyi üst düzeyde tutan bir firma olduğunu söyleyebilirim.

Çok teşekkürler. Ama bazı sorularım var. Ultimate ile Ultimate C modeli arasında tuş kalitesi açısından fark var mıdır, ölü nokta farkı var mıdır? Bir de Amazon'dan satan satıcı güvenilir mi?
O satıcıdan ben ve 2 arkadaşım alışveriş yaptık, güvenilir. Ultimate'in tuşları biraz daha yumuşak ve kolun arkasında 2 tuş var. Onun dışında ölü bölgesi iki kolda da aynı.

Ölü nokta farkı olacağını sanmıyorum. Aynı şekilde Ultimate sunduğu ek özellikler hariç kalitesinde de fark olduğunu sanmıyorum. Amazon'daki satıcı hakkında ise bir şey diyemeyeceğim. Satıcı profiline girip sattığı ürünlerin yorumlarını incelemek lazım. Satın alan arkadaş test edip değerlerini size atabilir.

8BitDo genellikle önüme özelleştirilebilir klavyeleri düşüyordu. Yerel olarak getiren olmadığından öyle uzaktan bakıyorum. Bu konuda özel tasarım ve kaliteyi üst düzeyde tutan bir firma olduğunu söyleyebilirim.
O satıcıdan ben ve 2 arkadaşım alışveriş yaptık, güvenilir. Ultimate'in tuşları biraz daha yumuşak ve kolun arkasında 2 tuş var. Onun dışında ölü bölgesi iki kolda da aynı.
Sayenizde ürünle ilgili kafamda soru işareti kalmadı ve Amazon'dan satın aldım. Teşekkür ederim. Kafama takılan tek şey satıcının güvenilirliği.

Hardware Tester zamanınız varsa bu testi yapıp sonuçları paylaşabilir misiniz?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı