8BitDo Ultimate C 2.4G kablosuz Controller alınır mı?

1300 lira da değmez 2500 lira da değmez. Kazık fiyat ikisi de.
İlla alacağım diyorsanız ucuz olanı alıp geçin.

Israrla yurt dışı deme sebebim ben Türkiye'de 2000 liraya satılan Wired Xbox Edition versiyonunu yurt dışından 800 lira civarı bir şeye aldım.

1300 lira da değmez 2500 lira da değmez. Kazık fiyat ikisi de.
İlla alacağım diyorsanız ucuz olanı alıp geçin.

Israrla yurt dışı deme sebebim ben Türkiye'de 2000 liraya satılan wired Xbox Edition versiyonunu yurt dışından 800 lira civarı bir şeye aldım.

Güzel kar ediliyor da uğraşmak istemiyorum işte hocam düşüneceğim bu iki model arasında.

Sanırım bu da 2500 TL'den farklı olarak sadece Bluetooth desteklemiyor. USB dongle ve şarj istasyonu yanında geliyor. Bluetooth çok önemli değilse buradan alınabilir, gizala güvenilir bir satıcıdır.

Hatta kendi sitesinde 100 TL daha ucuz.

Hocam o attığınız benim düşük fiyatlı olarak gösterdiğim modelin aynısı tek farklı şarj dock ile geliyor anladığım kadarıyla. Sadece şarj dock için 1400 TL yerine 2000 TL vermek mantıksız gibi geldi 2500TL verip Pro halini almak daha iyi olur gibi (Pro halinde şarj dock var)

Hocam o attığınız benim düşük fiyatlı olarak gösterdiğim modelin aynısı tek farklı şarj dock ile geliyor anladığım kadarıyla. Sadece şarj dock için 1400 TL yerine 2000 TL vermek mantıksız gibi geldi 2500TL verip Pro halini almak daha iyi olur gibi (Pro halinde şarj dock var)
Benim attığımda da şarj dock var olarak gözüküyor hocam. USB dongle ve şarj dock yanında geliyor.
Ayrıca Ultimate C ile Ultimate arasında kalite farkının olduğunu okumuştum forumlarda.

Son düzenleme:
Benim attığımda da şarj dock var olarak gözüküyor hocam. USB dongle ve şarj dock yanında geliyor.
Ayrıca Ultimate C ile Ultimate arasında kalite farkının olduğunu okumuştum forumlarda.

Evet hocam benim ucuz olan diye attığım linkteki üründe şarj dock yoktu 1400TL'di ama bu attığınızda şarj dock var ama 2000 TL. Pro halini 2500TL'ye almam daha iyi olur gibi gözüküyor kalite farkı gerçekten varsa zaten onda da şarj dock var USB dongle da var Bluetooth'ta var gayet kullanışlı.

Ürünler şunlar:

Ucuz olan:8bitdo Ultimate C 2.4G Windows PC Android Steam Deck Raspberry Pi Lila Mor Kablosuz Controller Fiyatı ve Özellikleri

Pahalı olan: https://www.hepsiburada.com/8bitdo-...EctKrAF7IkUcooDi9RcaAg-SEALw_wcB&gclsrc=aw.ds

Son düzenleme:
2500 bandına çıktıktan sonra Xbox 9. nesil alınabilir bence.

Kendi sitesinde daha ucuz. Alacaksanız buradan alıp geçin.

Xbox'larda USB dongle yok sadece Bluetooth var benim bilgisayarımda Bluetooth yok. Ayrı Bluetooth dongle almak istemiyorum o yüzden Xbox'ları seçenek olarak görmedim bile. Ben bu markanın da başarılı olduğunu düşünüyorum 2.4GHz ile Bluetooth arasında geçiş yapabilmesi güzel.

Xbox'larda USB dongle yok sadece Bluetooth var benim bilgisayarımda Bluetooth yok. Ayrı Bluetooth dongle almak istemiyorum o yüzden Xbox'ları seçenek olarak görmedim bile. Ben bu markanın da başarılı olduğunu düşünüyorum 2.4GHz ile Bluetooth arasında geçiş yapabilmesi güzel.
2500 TL'ye çıktıktan sonra bunu alabilirsiniz öyleyse, yanında USB Dongle da var. Bilgisayarınızda bluetooth olmasa da dongle ile gamepadi rahatça bağlarsınız.

Fakat daha önceki mesajlarda yurt dışından almak istemediğinizi belirtmişsiniz, satıcı Amazon Germany. Yine de sizin bileceğiniz iş. 8bitdo da sizi üzmez, her türlü götürür.

2500 TL'ye çıktıktan sonra bunu alabilirsiniz öyleyse, yanında USB dongle da var. Bilgisayarınızda Bluetooth olmasa da dongle ile gamepadi rahatça bağlarsınız.

Fakat daha önceki mesajlarda yurt dışından almak istemediğinizi belirtmişsiniz, satıcı Amazon Germany. Yine de sizin bileceğiniz iş. 8BitDo da sizi üzmez, her türlü götürür.

O attığınız da güzelmiş evet ama yurt dışı işte...
Bugün bu ürünü aldım 8BitDo Ultimate Controller with Charging Dock(Bluetooth) | 8BitDo
Yarın gelecekmiş kargo belki inceleme yazarım bu arada 8BitDo'nun sitesinden değil Hepsiburada'dan aldım da orijinal sitesini attım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı