8BitDo Ultimate C kablolu mu yoksa kablosuz mu alınmalı?

@yigitw @Hasretli
Arkadaşlar ben de bu linkten almayı düşünüyorum, ölü bölgesi 1000 TL'lik kol için muazzam. Aklıma takkılan bir nokta var, Banggood bunu kendi mi yolluyor yoksa başka bir satıcı mı var arada replika falan gelir diye güvenemedim.
İkinci sorum da kargo kısmında 5 TL ödeyip alma seçeneği var sadece sizde durum farklı mıydı sorum olmaz değil mi ek ücret falan çikarmazlar umarım kargo seçeneğini farklı ya.
Hocam FIFA'da direkt kolu ayarlarda görüyor mu yoksa ek bir program gerekiyor mu? Xbox kolu gibi direkt görüyordur umarım :)

@yigitw @Hasretli
Arkadaşlar ben de bu linkten almayı düşünüyorum, ölü bölgesi 1000 TL'lik kol için muazzam. Aklıma takkılan bir nokta var, Banggood bunu kendi mi yolluyor yoksa başka bir satıcı mı var arada replika falan gelir diye güvenemedim.
İkinci sorum da kargo kısmında 5 TL ödeyip alma seçeneği var sadece sizde durum farklı mıydı sorum olmaz değil mi ek ücret falan çikarmazlar umarım kargo seçeneğini farklı ya.
Hocam FIFA'da direkt kolu ayarlarda görüyor mu yoksa ek bir program gerekiyor mu? Xbox kolu gibi direkt görüyordur umarım :)

@yigitw galiba turkey Direct mail seçmeden almıştı sorun olacağını sanmıyorum kesin olsun istersen turkey Direct mail seç ben öyle yaptım.

Banggood kendi gönderiyor galiba benim bildiğim Banggood AliExpress gibi değil satıcılar yok kendi gönderiyor. Benimki orijinal.

Bütün oyunlarda direk görüyor kolu çünkü kol zaten Xbox 360 kolu olarak algılatıyor kendini. Ben FIFA 23'ü çok oynuyorum kolu görmede problem vesaire yok kol mükemmel zaten bence alacaksanız alınır.

Hocalar kol geldi kullandım yoğun şekilde inanılmaz daha once 9.nesil ve orijinal PS4 kolu kullandım yıllarca ayni kalitede olu bolge sıfır hiçbir sorunu yok şarj suresi yeterli 4-5 gun yoğun kullandım şarjı dun azaldı gene tam bitmedi çok iyi kol kesinlikle oneriyorum pişman olamazsınız detaylı sorunuz varsa bekliyorum.

Hocalar kol geldi kullandım yoğun şekilde inanılmaz daha once 9.nesil ve orijinal PS4 kolu kullandım yıllarca ayni kalitede olu bolge sıfır hiçbir sorunu yok şarj suresi yeterli 4-5 gun yoğun kullandım şarjı dun azaldı gene tam bitmedi çok iyi kol kesinlikle oneriyorum pişman olamazsınız detaylı sorunuz varsa bekliyorum.
Hocam kargo kısmında +5 tl seçeneği ile mi aldınız acaba?
Aldığınız kol bu link değil mi?

Hocam kargo kısmında +5 TL seçeneği ile mi aldınız acaba?
Aldığınız kol bu link değil mi?

Buradan aldım ama bangood oncelikli almadım 50 TL daha verip turkey Direct shipping ile aldım daha hızlı geliyor ve gumruk ile uğraştımiyor.

Buradan aldım ama bangood oncelikli almadım 50 TL daha verip turkey Direct shipping ile aldım daha hızlı geliyor ve gumruk ile uğraştımiyor.

Anladım hocam sağ olun. Bu cihazı Banggood kendisi mi satıyor, bir sorun olursa kime muhatap olacağız acaba. Başka satıcı satıyorsa replika falan yollar diye tereddüt ediyorum.

Gamepad hafif masaya çarptı ve tuşları yanlış basmaya başladı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı