Benim aldığım versiyon 2.4GHz aparatla geliyor dongle yok aparatı PC'ye takıyorsun aparatla kol arasında bağlantı oluyor.
Tamam ondan bahsediyordum.
Benim aldığım versiyon 2.4GHz aparatla geliyor dongle yok aparatı PC'ye takıyorsun aparatla kol arasında bağlantı oluyor.
@yigitw @Hasretli
Arkadaşlar ben de bu linkten almayı düşünüyorum, ölü bölgesi 1000 TL'lik kol için muazzam. Aklıma takkılan bir nokta var, Banggood bunu kendi mi yolluyor yoksa başka bir satıcı mı var arada replika falan gelir diye güvenemedim.
İkinci sorum da kargo kısmında 5 TL ödeyip alma seçeneği var sadece sizde durum farklı mıydı sorum olmaz değil mi ek ücret falan çikarmazlar umarım kargo seçeneğini farklı ya.
Hocam FIFA'da direkt kolu ayarlarda görüyor mu yoksa ek bir program gerekiyor mu? Xbox kolu gibi direkt görüyordur umarım![]()
Hocam kargo kısmında +5 tl seçeneği ile mi aldınız acaba?Hocalar kol geldi kullandım yoğun şekilde inanılmaz daha once 9.nesil ve orijinal PS4 kolu kullandım yıllarca ayni kalitede olu bolge sıfır hiçbir sorunu yok şarj suresi yeterli 4-5 gun yoğun kullandım şarjı dun azaldı gene tam bitmedi çok iyi kol kesinlikle oneriyorum pişman olamazsınız detaylı sorunuz varsa bekliyorum.
Hocam kargo kısmında +5 TL seçeneği ile mi aldınız acaba?
Aldığınız kol bu link değil mi?![]()
[34,64€ 28% OFF] 8Bitdo Ultimate C Kablosuz 2.4G Oyun Kontrolcüsü PC Windows 10 11 Steam Deck için Raspberry Pi Video Oyunları Ekipman ve Aksesuarları from tüketici elektroniği on banggood.com
8Bitdo Ultimate C Wireless 2.4G Game Controller for PC Windows 10 11 Steam Deck for Raspberry Pim.banggood.com
Buradan aldım ama bangood oncelikli almadım 50 TL daha verip turkey Direct shipping ile aldım daha hızlı geliyor ve gumruk ile uğraştımiyor.
Anladım hocam sağ olun. Bu cihazı Banggood kendisi mi satıyor, bir sorun olursa kime muhatap olacağız acaba. Başka satıcı satıyorsa replika falan yollar diye tereddüt ediyorum.
Nasıl hocam, ayrıntı verebilir miniz? Hafif çarpıntı ile bozulacaksa işimiz zor.Gamepad hafif masaya çarptı ve tuşları yanlış basmaya başladı.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.