Şu an düşündüm de boşuna düşünüyorum dediğin gibi bir şey olmaz.
Ölü bölge testi yaptın mı? Benimki bu şekilde;
Eki Görüntüle 2054653
Hocam bangood kaç gunde yolladı guvenilir mi hızlı olsun diye gizaladan alabilirim ama mor renk ve 1.5k
Şu an düşündüm de boşuna düşünüyorum dediğin gibi bir şey olmaz.
Ölü bölge testi yaptın mı? Benimki bu şekilde;
Eki Görüntüle 2054653
9 Günde geldi. Güvenilir ve mor renk seçeneği var ek olarak yeni üye olursanız 117 TL kupon veriyor gamepadi alirken kullanabiliyorsunuz. Teslimat seçeneğinde 77 TL ek ücret ödeyerek Turkey Direct mail kismini seçin daha hızlı ve gümrüğe takılmadan geliyor alacaksanız.Hocam bangood kaç gunde yolladı guvenilir mi hızlı olsun diye gizaladan alabilirim ama mor renk ve 1.5k
9 günde geldi. Güvenilir ve mor renk seçeneği var ek olarak yeni üye olursanız 117 TL kupon veriyor gamepadi alirken kullanabiliyorsunuz. Teslimat seçeneğinde 77 TL ek ücret ödeyerek turkey Direct mail kismini seçin daha hızlı ve gümrüğe takılmadan geliyor alacaksanız.
Hayırlı olsun az bir süreye birşeyi kalmaz.Eki Görüntüle 2054701
Benimki de böyle gayet iyi sonuçlar.
Hocam gıcırdama oynadıkça azaldı baya az şuan. WD-40 ile yağlamayı deneyecem, WD-40 ile yağlayınca veya oynadıkça geçiyormuş sorun.
Hocam bangood kaç gunde yolladı guvenilir mi hızlı olsun diye gizaladan alabilirim ama mor renk ve 1.5k
Hayırlı olsun az bir süreye bir şeyi kalmaz.
11 günde geldi benimki de güvenilir turkey Direct mail seç 1.5k vermene gerek yok.
Tavsiyemdir çok memnunum.Yarın bu şekilde alacağım çok iyi kol.
Tavsiyemdir çok memnunum.
Her oyunda çalışıyor mu FIFA'da ve FPS oyunlarında iyi mi tus hassasiyeti filan.
Ölü bölge on numara FIFA da evrim geçirdim artık istediğim noktaya daha iyi pas atabiliyorum ölü bölge çok az olduğundan. RT lt tuşları hassasiyetine bir şey demiyorum bile 0,2 basmayı bile alıgılıyor. Her şeyiyle iyi işini görecektir. Çalışmayacağı oyun olacağını zannetmiyorum. Xbox 360 kolu olarak görüyor zaten.
Bugün eve gelir gelmez Banggood'dan aldım 1147 liraya çok iyi kol fiyatı da iyi hepinize teşekkür ederim.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.