Çözüldü 8BitDo Ultimate C Wireless lt tuşu gıcırdıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

yigitw

Decapat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
XFX RX 570 4GB / AMD Ryzen 3 3100 3.6 GHz / Asus Prime a320m-R / XPG 8 Gb Ram /
Adata 480 GB SSD / GamePower GP 550 Watt / Samsung LC24RG50FZRXUF 24' 144 Hz FHD
Merhaba ürün 2 gün önce ulaştı hiçbir sorunu yoktu. Ancak bugün lt tuşuna bastığımda yayının gıcırdama sesi (balon gibi) geliyor hem de rahatsız edecek kadar. 3 kere basıyorsam birinde veya ikisinde ses geliyor.
Bu zamanla geçecek bir şey mi yoksa değişim veya tamir talebi göndermeli miyim?
20 Aralık'a kadar sürem var talep oluşturmak için.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam ozaman biraz bekleyin bi 15-16 gün bolca oynayın kol ile baktınız gıcırdama azalıyor değişim yapmazsınız. Oldu da geçecek gibi değil değişim gönderin.
Hocam WD-40 ile yağlayınca direkt geçiyormuş dediğiniz gibi yapıcam ama geçicek gibi çok azaldı.

8 bit do Ultimate C kablosuz lila rengide iyi gibi sizin kol Power'a marka kolda var oda iyi gibi.

Hocam kablosuz çok daha rahat oynuyorsunuz aralarındaki fark yazılım, +2 tuş ve Xbox logosu bence daha az verip alabilirsiniz. Buradan alın 9 günde elime ulaştı. 8Bitdo Ultimate C Kablosuz 2.4G Oyun Kontrolcüsü PC Windows 10 11 Steam Deck için Raspberry Pi mor ve yeşil seçenekleri var yeni üyelik oluşturursanız 117 TL'lik kupon veriyor onu uygulayın ek olarak teslimat yöntemini turkey Direct mail kısmını seçin. Yapamazsanız yazın buraya yardımcı olurum.

Eğer alıcaksanız 77 TL daha ödeyip alttaki yöntemi seçin daha hızlı geliyor ve gümrükte sorun çıkartmıyor.
Screenshot_17.png

Ben sözde 25 Kasım'da Ali Express üzerinden aldım. Hala gelecek :D Ulan tamam Hem dualsense hemde 9. nesil kolum varda insan denemek istiyo denemek için aldım 1 aydır yolda.

Hocam WD-40 ile yağlayınca direkt geçiyormuş dediğiniz gibi yapacağım ama geçecek gibi çok azaldı.

Hocam kablosuz çok daha rahat oynuyorsunuz aralarındaki fark yazılım, +2 tuş ve Xbox logosu bence daha az verip alabilirsiniz. Buradan alın 9 günde elime ulaştı. 8Bitdo Ultimate C Kablosuz 2.4G Oyun Kontrolcüsü PC Windows 10 11 Steam Deck için Raspberry Pi mor ve yeşil seçenekleri var yeni üyelik oluşturursanız 117 TL'lik kupon veriyor onu uygulayın ek olarak teslimat yöntemini turkey Direct mail kısmını seçin. Yapamazsanız yazın buraya yardımcı olurum.

Eğer alacaksanız 77 TL daha ödeyip alttaki yöntemi seçin daha hızlı geliyor ve gümrükte sorun çıkartmıyor.Eki Görüntüle 2056226

Benim attığım bu kol alınır mı? Sanırım en kalitelisi bu Amazon.com.tr

Eki Görüntüle 2056238

Hocam attığınız linkte kablolu yazıyor.

Hocam diğer fotolarda kablosuz gözüküyor kablosuz kullananda gördüm YT'de bilemedim. Çünkü madem alacağız parasına göre en iyisini alalım istiyorum Xbox Elite 2 rakibi diye geçiyor kol drift yapsa içinden çıkan parçalarla tornavida bile kullanmadan değişme imkanı sunuyor arkada 4 pedal trigger stop filan bayağı bir işlevi var.

Hocam diğer fotolarda kablosuz gözüküyor kablosuz kullananda gördüm YT'de bilemedim. Çünkü madem alacağız parasına göre en iyisini alalım istiyorum Xbox Elite 2 rakibi diye geçiyor kol drift yapsa içinden çıkan parçalarla tornavida bile kullanmadan değişme imkanı sunuyor arkada 4 pedal trigger stop filan bayağı bir işlevi var.
Resim önemli değil kablolu yazmışlar kablolu gönderirler.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı