8GB Ram ve 400W Güç Kaynağı Önerisi

HollyVibe

Kilopat
Merhabalar, APU sistem topluyorum ram ve güç kaynağı konusunda ne alacağımı karar veremedim. Yardımcı olursanız sevinirim. Fazla pahalı olmasın.
Şu anda listem böyle

İşlemci : Ryzen 5 3400G 1.000TL
Anakart : MSI B450M-A PRO MAX 500TL
RAM :
Harddisk : Seagate Barracuda 1TB 3.5" 7200RPM 240TL
Kasa :
Güçkaynağı:

Son düzenleme:
Sisteme SSD şart.
500W 80+ ile yakın fiyatları, eğer 500W 80+ almak isterseniz High Power öneririm.
8 GB 3000 MHz Corsair alabilirsiniz.

Merhabalar, APU sistem topluyorum ram ve güç kaynağı konusunda ne alacağımı karar veremedim. Yardımcı olursanız sevinirim. Fazla pahalı olmasın.
Şu anda listem böyle

İşlemci : Ryzen 5 3400G 1.000TL
Anakart : MSI B450M-A PRO MAX 500TL
RAM :
Harddisk : Seagate Barracuda 1TB 3.5" 7200RPM 240TL
Kasa :
Güçkaynağı:
Kasa pusulu 550w isini gorur fiyati uygun gibi ram arkadaslar uygun birsey soyleyebilirler 😊😺

@HollyVibe size dertsiz tasasız kullanabileceğiniz tüm gerekli ürünleri yazıyorum, dikkate alır incelerseniz iyi olur.
RX 570 ve 580 için 500W 80+ öneriliyor, bu yüzden 400W PSU'nun kimseye faydası olmaz.

RAM olarak ise kendimin DDR4 sisteme geçmesinden itibaren kullandığım ve 1, 1.5 yıldır sorunsuz kullandığım Corsair Vengance LPX serisi RAM'ler.

Kasa olarak yine kaliteli üretici olan Zalman markasının N3 modelini öneriyorum, hem mesh ön panel hem de 3 adet 120 MM White LED fanları ile güzel hava akışına sahip. Her ev kullanıcısının anakart boyutunu kaldırabilir.

Kasa pusulu 550w isini gorur fiyati uygun gibi ram arkadaslar uygun birsey soyleyebilirler 😊😺
Teşekkürler. Yani kasa psu içinde mi geliyor?
@HollyVibe size dertsiz tasasız kullanabileceğiniz tüm gerekli ürünleri yazıyorum, dikkate alır incelerseniz iyi olur.
RX 570 ve 580 için 500W 80+ öneriliyor, bu yüzden 400W PSU'nun kimseye faydası olmaz.

RAM olarak ise kendimin DDR4 sisteme geçmesinden itibaren kullandığım ve 1, 1.5 yıldır sorunsuz kullandığım Corsair Vengance LPX serisi RAM'ler.

Kasa olarak yine kaliteli üretici olan Zalman markasının N3 modelini öneriyorum, hem mesh ön panel hem de 3 adet 120 MM White LED fanları ile güzel hava akışına sahip. Her ev kullanıcısının anakart boyutunu kaldırabilir.

Teşekkürler. Tavsiye ettiğiniz ramleri alacağım.:)

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı