8GB RAM'li Sistemde Point Blank Kasma

Oyunu yeniden kodlamazlar diye düşünüyorum, işlemci değişeceksin. Bazı APU işlemcilerde sıkıntı çıkmıyor diye biliyorum ama riske girmeye değmez. Sadece PB oynayacaksan ucuz yollu Intel işlemci ve uyumlu anakart alıp geçersin. Başka oyun oynuyorsan bütçe belirt yardımcı olurum.
Teşekürler kardeşim. PC'yi daha yeni aldım sırf point için 2600 hoşuma gitti. :)
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Şu sisteminin özelliklerini tamamen yazsanda bizde ona göre yardımcı olmaya çalışsak diyorum. 3 GB ekran kartı var, 8 GB RAM, Point blank kasıyo neden? Kahin miyiz kardeşim biz sistemin tüm özelliklerini bilmeden anlıyalım?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
şu sisteminin özelliklerini tamamen yazsanda bizde ona göre yardımcı olmaya çalışsak diyorum 3 gb ekran kartı var 8 gb ram point blank kasıyo neden? kahinmiyiz kardeşim biz sistemin tüm özelliklerini bilmeden anlıyalım.
Peki yazayım:

İşletim sistemi: Windows 8 64 bt
Sistem üreticisi: Msı
Sistem modeli : ms-7693
İşlemci : AMD FX (tm) -8300 Eight-core processor (8cpus) 3.3 GHz
Drectix: 11
Ekran kartı : AMD Radeon R9 200 series 3 GB 384 bt
8GB RAM Kingston
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Kardeşim Point Blank eskimedimi ve işlemciniz yeni nesil olduğu için Point Blank ise haliyele dinazor çağından kalma bir oyun olduğu için kasması normaldir.
 
Kardeşim Point Blank eskimedimi ve işlemciniz yeni nesil olduğu için Point Blank ise haliyele dinazor çağından kalma bir oyun olduğu için kasması normaldir.
Kardesim biz bi oyuna basladık mı zor bırakırız. Baska oyuna zor alırız ve o oyunde dereceler yaptımız halde ise bırakmak zor.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Fx 6300 de kasmayan oyun Fx 8300 de nasıl kasıyor ? İşlemci ile alakası yok büyük ihtimal. Bizzat kendim denedim sorun falan yok. Temiz bir işletim sistemi kurmanızı tavsiye ederim.
 
O sistemde o oyunun kasması imkansız zira ben A8-7650K ve 4 GB Ram ile 8x MSAA dahil bütün ayarlar sonda 63 fps alıyorum. (Oyunda 63 fps sınırı var zaten daha üzerine çıkılmıyor.) Kasmanın sebebi %99 ihtimalle yazılımsal. Önce format at temiz Windows 10 Home veya Pro 64-bit kurulum yap sonra bütün parçaların en güncel sürücülerini yükle sorununun çözüleceğine eminim.
 
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı