8Mbps'den 16Mbps'e geçince hız artar mı?

Zonebaba

Femtopat
Arkadaşlar selamun aleyküm. Evimde 8Mbps'e kadar ADSL var, 12ping 2.5, 4 arası dowloand alıyorum 8 Mbps'lik paketten 16'ya geçince düz mantık yine 3-4 download mu alırım yoksa artış söz konusu olur mu? Teşekkürler.

Arkadaşlar selamun aleyküm. Evimde 8Mbps'e kadar ADSL var, 12ping 2.5, 4 arası dowloand alıyorum 8 Mbps'lik paketten 16'ya geçince düz mantık yine 3-4 download mu alırım yoksa artış söz konusu olur mu? Teşekkürler.
Mantıken daha 8 bile alamıyorsan 16Mbps paket de alsan hızda artış olmaz.

Eğer altyapınız 16 destekliyorsa alırsınız diye biliyorum, ama 8'den fazla desteklemiyorsa isterseniz 100Mbps satın alın gene 8 alırsınız diye biliyorum. Altyapı sorgulamanızı öneririm

8 Mbps'lik pakette en azından 6-7leri görmeniz gerekiyor ISS'niz düzgün bir hizmet vermiyor başka bir servis sağlayıcısının paketlerine bakmak daha yararlı olur. Tecrübeye dayanarak söylüyorum TTNET 16'lık paketimde 2 Mbps alıyordum ISS mi değiştirdim şu an istediğim hızları alabiliyorum.

8Mbps ile nasıl 2.5-4MB arası download alıyorsunuz? 1MB/s alırsınız saniyede?

// : Sanırım hızdan bahsediyorsunuz ancak yanlış yazmışsınız o vakit. Belirli internet sitelerinden altyapınızı sorgulayabilirsiniz. Kullandığınız ve kullanacağınız ISS/paket hakkında bilgi vermediğiniz için bişey söylemek zor.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı