9.000 TL sistem önerisi

Bütçe
9000TL
9100TL tutuyor ikinci el alırsan PCI-e 4 bu sistem daha iyi olur.

Gözle görülür bir fark elde edilebilir mi?
Yani hard diske kurduğum oyunla SSD'ye kurduğum oyunun farkını hissedebilir miyim?

Yükleme ekranlarında ve oyun açılmasında daha hızlı oluyor.
Sadece oyun değil onun dışında dosya aktarımı vs. daha hızlı.

Yükleme ekranlarında ve oyun açılmasında daha hızlı oluyor.
Sadece oyun değil onun dışında dosya aktarımı vs. daha hızlı.
O zaman düşük kapasiteli bir ssd alıp, yüksek kapasiteli bir hdd almak mantıklı olmaz herhalde?
9100TL tutuyor ikinci el alırsan PCI-e 4 bu sistem daha iyi olur.
İkinci el almak bana pek mantıklı gelmiyor.Ayriyetten bu sistem demonte gönderilirse bu sistemi evde monte etmem çok zor olur mu yada nerede monte ettirebilirim? Mahalle bilgisayarcısına gitmek te aklıma yatmıyor.

O zaman düşük kapasiteli bir SSD alıp, yüksek kapasiteli bir HDD almak mantıklı olmaz herhalde?

İkinci el almak bana pek mantıklı gelmiyor. Ayrıyeten bu sistem demonte gönderilirse bu sistemi evde monte etmem çok zor olur mu ya da nerede monte ettirebilirim? Mahalle bilgisayarcısına gitmek te aklıma yatmıyor.

Videolardan izleyip önbilgi alabilirsin yapamam diyorsan vatan da para karşılığı yaparlar.

Normalde sistemleri monte etmeyi biliyorum, gözüm kapalı bile yaparım gibi ama yine de risk almak istemiyorum çünkü bir parçaya zarar gelirse asla yerine koyamam.Uzun süredir bilgisayar ile ilgili bilgiler ediniyorum ve olaylara hakimim ama yinede yanlış birşey yapmaktan korktuğum için hiç bilmiyormuş gibi açıklama yapmanızı istedim.

RX 6500 XT ile GTX 1650'yi karşılaştırırsak farklar ne olur?
Birinden birinin etkisi daha fazla olur mu?

Screenshot_3.png
PCI-e 3.0'da bile 1650'den önde. 4.0'da 1650 Super'in ensesinde.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı