9-12 bin TL kask önerisi

Death Drop

Kilopat
Daha fazla  
Merbabalar 9-12 bin tl arasında bilgili ve tecrübeleri arkadaşlarımızdan kask önerisi istiyorum. Neden önerdiğinizi de yazarsanız sevinirim. AGV K1S aldım fakat kafam 61 olmasina rağmen xxl bile olmadı sanırım kalıbı yüzünden. K1S minvalinde veya daha iyi olduğunu düşündüğünüz her şeye açığım. Kask sertifika ve testleri arasında kayboldum açıkçası çok bilgim yok.

Merbabalar 9-12 bin TL arasında bilgili ve tecrübeleri arkadaşlarımızdan kask önerisi istiyorum. Neden önerdiğinizi de yazarsanız sevinirim. AGV k1s aldım fakat kafam 61 olmasina rağmen xxl bile olmadı sanırım kalıbı yüzünden. K1s minvalinde veya daha iyi olduğunu düşündüğünüz her şeye açığım. Kask sertifika ve testleri arasında kayboldum açıkçası çok bilgim yok.

Hocam bulursanız bana da söyler misiniz? Bende araştırıyorum AGV k1s almayın plastik vs diyorlar hiçbir fikrim yok.

Merbabalar 9-12 bin tl arasında bilgili ve tecrübeleri arkadaşlarımızdan kask önerisi istiyorum. Neden önerdiğinizi de yazarsanız sevinirim. AGV K1S aldım fakat kafam 61 olmasina rağmen xxl bile olmadı sanırım kalıbı yüzünden. K1S minvalinde veya daha iyi olduğunu düşündüğünüz her şeye açığım. Kask sertifika ve testleri arasında kayboldum açıkçası çok bilgim yok.
Bunu al.

Bunu al.
Ben de biraz araştırdım. Gerçekten bu fiyatlarda hep termoplastik. Fakat bu kask fiberden. Fakat bazıları çok ses yapıyor diyor siz ne düşünüyorsunuz

Ben de biraz araştırdım. Gerçekten bu fiyatlarda hep termoplastik. Fakat bu kask fiberden. Fakat bazıları çok ses yapıyor diyor siz ne düşünüyorsunuz.

Hocam plastik olması daha iyi diyorlar darbeyi emmesi lazım.
Diğerleri kırılmıyor kafanda kalıyor öyle anlamı olmuyor diyorlar.
Kaskın kırılması gerek diyorlar.(kırılmayan kasklar genelde darbeyi ememiyorlar dağıtamıyorlar diyorlar)

Hocam plastik olması daha iyi diyorlar darbeyi emmesi lazım.
Diğerleri kırılmıyor kafanda kalıyor öyle anlamı olmuyor diyorlar.
Kaskın kırılması gerek diyorlar.(kırılmayan kasklar genelde darbeyi ememiyorlar dağıtamıyorlar diyorlar)
Bu cam lifleri ile kaplı yine kırılıyordur. Aslında bildiğim kadarıyla sertlik arttıkça kırılganlık artıyor. Mesela kaza anında en iyi koruyan karbon fiber kasklar en çabuk kırılanlar ama en iyileri de onlar. Bence bu kask gerçekten fiyatına göre iyi. Bazı markalarda bu fiyata karbonfiber de var ama ne kadar doğru bilmiyorum.

Bu cam lifleri ile kaplı yine kırılıyordur. Aslında bildiğim kadarıyla sertlik arttıkça kırılganlık artıyor. Mesela kaza anında en iyi koruyan karbon fiber kasklar en çabuk kırılanlar ama en iyileri de onlar. Bence bu kask gerçekten fiyatına göre iyi. Bazı markalarda bu fiyata karbonfiber de var ama ne kadar doğru bilmiyorum.

Hocam sizce AGV mi bu mu?
Veya başka tavsiyeniz var mı 10k ya daha yakın.

Hocam sizce AGV mi bu mu?
Veya başka tavsiyeniz var mı 10k ya daha yakın.
Abi ben de çok iyi bilmiyorum fakat genel kanı termoplastik yerine bu materyal üzerine. Tasarım ve hissiyat olarak agv k1s daha iyi ama kalıbı dar. Kafam 61 olmasına rağmen xxl bana olmadı. Ama onun haricinde de bu motomaxx de 12.5 ama xl yok. Eğer sana o gerekirse 14e başka yerlerde var. 14 vermek yerine aynı modelin karbonu 17ye satiliyor ama bende de 17 gibi bir bütçe yok. Maksimum 12.5 olani alabilirim. Ben de arada kaldım. Bunu satan biryer araştırıyorum gidip deneyip duruma göre bakacağım.

Abi ben de çok iyi bilmiyorum fakat genel kanı termoplastik yerine bu materyal üzerine. Tasarım ve hissiyat olarak AGV k1s daha iyi ama kalıbı dar. Kafam 61 olmasına rağmen xxl bana olmadı. Ama onun haricinde de bu motomaxx de 12.5 ama XL yok. Eğer sana o gerekirse 14e başka yerlerde var. 14 vermek yerine aynı modelin karbonu 17ye satiliyor ama bende de 17 gibi bir bütçe yok. Maksimum 12.5 olani alabilirim. Ben de arada kaldım. Bunu satan bir yer araştırıyorum gidip deneyip duruma göre bakacağım.

Aynen hocam denemeden almayın sakın bende deneyecek yeri bulmam gerek.
Ondan önce kulaklığı kesinleştirmem lazım.
AGV k1s konforlu diyorlar evet
Ama exoyu bilmiyorum çok alan görmedim.
Zaten en fazla alınan piyasası bulunan LS2.
Ama çok iyi korumuyor ve konforu fiyatına göre iyi diyorlar.

Abi ben de çok iyi bilmiyorum fakat genel kanı termoplastik yerine bu materyal üzerine. Tasarım ve hissiyat olarak AGV k1s daha iyi ama kalıbı dar. Kafam 61 olmasına rağmen xxl bana olmadı. Ama onun haricinde de bu motomaxx de 12.5 ama XL yok. Eğer sana o gerekirse 14e başka yerlerde var. 14 vermek yerine aynı modelin karbonu 17ye satiliyor ama bende de 17 gibi bir bütçe yok. Maksimum 12.5 olani alabilirim. Ben de arada kaldım. Bunu satan bir yer araştırıyorum gidip deneyip duruma göre bakacağım.

Ne yaptınız hocam ben şu anda exo 1400 Motomax'e gidip almayı düşünüyorum.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı