9-12 bin TL kask önerisi

Aynen hocam denemeden almayın sakın bende deneyecek yeri bulmam gerek.
Ondan önce kulaklığı kesinleştirmem lazım.
AGV k1s konforlu diyorlar evet
Ama exoyu bilmiyorum çok alan görmedim.
Zaten en fazla alınan piyasası bulunan LS2.
Ama çok iyi korumuyor ve konforu fiyatına göre iyi diyorlar.

Ne yaptınız hocam ben şu anda exo 1400 Motomax'e gidip almayı düşünüyorum.
Ben daha alamadim. Bulundugum ilde bu kaski satan bulamadim. Ama ben de onu düşünüyorum. Tek sorun motomaxde bedenin olmamasi

Hocam bana 2XL olur mu bilmiyorum bir ara otobüs biletiyle gidesim var.
Siz ne zaman almayı planlıyorsunuz veya başka kaska yöneldiniz mi?
Kafa ölcunuz kaç cm? Bence emin olmadan gidip masraf etmeyin. Başka kaska spesifik olarak daha yönelmedim ama fiber bufiyata hjcde var sanirim

Kafa ölcunuz kaç cm? Bence emin olmadan gidip masraf etmeyin. Başka kaska spesifik olarak daha yönelmedim ama fiber bufiyata hjcde var sanirim.

Hocam hiç kafayı ölçmedim ölçmekle olmaz diyorlar kimisinin yanağı daha büyük kimisinin daha küçük vs
Bu ay içerisinde kesinleştirip almam lazım
AGV öneriyorlar fakat aynı fiyata exo var hem termoplastik değil hem güneş vizörü vs var daha iyi
Siz ne yapmayı düşünüyorsunuz hocam.

Hocam hiç kafayı ölçmedim ölçmekle olmaz diyorlar kimisinin yanağı daha büyük kimisinin daha küçük vs
Bu ay içerisinde kesinleştirip almam lazım
AGV öneriyorlar fakat aynı fiyata exo var hem termoplastik değil hem güneş vizörü vs var daha iyi
Siz ne yapmayı düşünüyorsunuz hocam.
Yanakla alakalı bir durum değil o. Kaskın kalıbı farklı. Büyük ihtimalle yanaklarınızı zaten sıkacak. Scorpion seçenek olarak daha iyi görünüyor ama Büyük ihtimalle xxl bize olmayacak. Motommaxden başka satan yok o yüzden biraz zor gibi. Malzeme olarak daha iyi tabi. Pinlock ve vizor dahil. Benim de bu ay almam lazim ama siz yine de evde kafanızı ölçün. 61 62 den küçükse büyük ihtimalle olmaz size xxl.

Yanakla alakalı bir durum değil o. Kaskın kalıbı farklı. Büyük ihtimalle yanaklarınızı zaten sıkacak. Scorpion seçenek olarak daha iyi görünüyor ama büyük ihtimalle xxl bize olmayacak. Motommaxden başka satan yok o yüzden biraz zor gibi. Malzeme olarak daha iyi tabii. Pinlock ve vizor dahil. Benim de bu ay almam lazim ama siz yine de evde kafanızı ölçün. 61 62'den küçükse büyük ihtimalle olmaz size xxl.

Hocam şu an mezurayı bulamadım ama 57-58civarında büyük ihtimalle uymaz dediğiniz gibi.
Ne yapalım sizce :D

Ben motomaxi arayacağım yakın zamanda XL gelir mi diye belki gelir.

Tamamdır hocam beni de bilgilendirin en yakın zamanda :) başka kask bulamadım bu fiyat bandında bu özelliklere sahip :D

Ben motomaxi arayacağım yakın zamanda XL gelir mi diye belki gelir.

Hocam bugün 2XL Hawk EVO sv denedim kafama tam geldi bir hafta sonu motomaxe gidip exo 1400 deneyip almayı planlıyorum eğer uyarsa.

Son düzenleme:
Tamamdır hocam beni de bilgilendirin en yakın zamanda :) başka kask bulamadım bu fiyat bandında bu özelliklere sahip :D

Hocam bugün 2XL Hawk EVO sv denedim kafama tam geldi bir hafta sonu motomaxe gidip exo 1400 deneyip almayı planlıyorum eğer uyarsa.
Kalıpları aynı mı acaba ben de alıp olmazsa iade mi edeyim?

Biraz baktım da. Scorpion ve Hjc ikisi de aynı firmaya ait kido diye bi firma güney kore malı. Hjc f71 aşağı yukarı bununla aynı klasmanda görünüyor ama f71 daha fazla satılmış ve hakkındaki yorumlar sesten şikayet edilmiş. Insanlarin f71 hakkındaki söylemlerine bakmak doğru olur sanirim. Bu fiyata fiber kompozit bilinmiş marka yok ne yapmalıyız düşünelim.

Son düzenleme:
Kalıpları aynı mı acaba ben de alıp olmazsa iade mi edeyim?

Biraz baktım da. Scorpion ve hjc ikisi de aynı firmaya ait kido diye bir firma Güney Kore malı. Hjc F71 aşağı yukarı bununla aynı klasmanda görünüyor ama F71 daha fazla satılmış ve hakkındaki yorumlar sesten şikayet edilmiş. Insanlarin F71 hakkındaki söylemlerine bakmak doğru olur sanirim. Bu fiyata fiber kompozit bilinmiş marka yok ne yapmalıyız düşünelim.

Hocam hijyenik ürün diye iade olmuyor diye biliyorum.
Orada denerken de bone takıyorsunuz galiba.
Büyük ihtimalle hafta sonu gidip bakacağım beğenirsem alırım.
Ayrıca motor işinde de kötü bir döneme geldim 2gün önce alsaydım yeni fiyattan almayacaktım :(

Technopat Haberler

Geri
Yukarı