Rehber 9.500 TL Altı Telefon Önerileri

Evde ihtiyaç varsa note 9 u başkasına verip alabilirsin. Evet kamera olarak hemen hemen hepsi vasat ama işlemci, ram, ekran genel özellikleri açısından 9.5-4=5.5k TL'ye böyle bir telefon almak mantıklı. Note 12 yerine bence GM24Pro, M34 veya Realme 10 gibi bir tercih daha iyi olabilir.


370 liraya bimden taahutsuz hat al sadece telefon için. Hat durumu zorunlu çünkü. Hat devretmeden telefonun vergi iadesini alamazsın.
Kamera açısından A34 vs iPhone X hangisi alır?

12199 TL'ye aldım hocam. Depoda barkod süreci vs oluyormuş biraz uzun sürebilir ama iadeniz kabul olur merak etmeyin olmazsa ben de yandım elimde iki telefon olur :D

Aynen öyle ben iade ettim ama şu IMEI'siz faturayla başvurup başvurusu kabul olanları görünce üzülmedim değil yani çok saçma madem öyle kabul edilecek bizi neden bu kadar stres ettiler?

Harbi ya boşuna stress olduk ben iade ettim hatta ama neyse iPhone X e geçeceğim.
 
Amazon'dan aldığım telefonda IMEI bilgisi yoktu, hattı telefona takmadım sorun olmasın diye dün de başvuruda bulundum belki kabul edilir diye ama iptal edildi yazıyor reddedildi anlamına mı geliyor ben iptal ettiğimi hatırlamıyorum da, ayrıca kardeşim de aynı telefonu aldı onda da IMEI yok ama hattı takmıştı telefona ihtiyacı var diye onun başvurusu iptal edilmemiş devam ediyor acaba hat takmakla ilgili bir sorun mu?

Eki Görüntüle 2042318
TC'yi bilmem de IMEI kesin olmalı dostum çünkü hangi telefonu aldığını bilmeleri lazım.
-
Ve sanırım ben kargomu artık açacağım. Çünkü Trendyol er ya da geç TC no.lu faturayı gönderir diye düşünüyorum. Ayrıca iade etsem nereden ne alabilirim ki üzerinde TC numaram hemen yazılacak olsun? İade etsem yenisini alsam daha çok para vermiş olurum. Faturamda IMEI de var. Yarın sabah da hattımı takarım. Miss.
 
IMEI gelmemiş olmasına rağmen sim kart takıp kullanan var mı ? Müşteri hizmetlerine sordum sıkıntı çıkmayacağını söylüyor.
Bende IMEI var TC yok. Başvuru yaptım dün. Öğrenci olduğumu onaylamışlar. Diğer aşamaya geçmişler. Yarın da hattımı takmayı düşünüyorum. Bu arada IMEI numarası 15 haneli bir numara. Ürün isminin sonunda yazıyor ve fark etmiyor olma ihtimaliniz de var. Tekrar kontrol eder misiniz?
 
Bende IMEI var TC yok. Başvuru yaptım dün. Öğrenci olduğumu onaylamışlar. Diğer aşamaya geçmişler. Yarın da hattımı takmayı düşünüyorum. Bu arada IMEI numarası 15 haneli bir numara. Ürün isminin sonunda yazıyor ve fark etmiyor olma ihtimaliniz de var. Tekrar kontrol eder misiniz?
Yok, yazmıyor maalesef .
 
İade işlemini başlattım A34 için cumartesi MNG'ye gidip vereceğim o zamana kadar faturaya işlenmezse ki işlenmeyecek büyük ihtimal. Cumartesiden sonra beklemenin alemi yok Amazon kendi ayağına sıktı. Rezillik yaptıkları hem dalga geçiyorlar hem sabrımızı sınıyorlar hem de zamanımızı çalıyorlar. Parayla mağduriyet almışız.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı