Rehber 9.500 TL Altı Telefon Önerileri

Hocam ben bir ay önce falan Türk Telekom bayisine gittim bana 269 TL dediler. Dolandırıcılık mi yapıyorlar bunlar anlamadım ya.

Ben direkt TT müdürlüğünden devir işlemi yaptım şubeyle uğraşmadım. Orada da hiçbir ücret ödemedim faturana yansıyacak dedi.
 
Fatura bilgilerimi onaylamışlar.
Screenshot_20231212_155306_GSBBiz.png
 
@k1wa
Eksik faturayi kabul edip tam faturayi kabul etmemek nasıl bir olaydir aciklamasi yok bu olayin.



Attim.

@MaxPayne394
Dostum kasım ayında Samsung'dan M34 almışsın, iki kişi red yedi. Birisinin red sebebi, GiB sistemi ile faturanız uyuşmuyor tarzı bir şey. Senin durumun nedir? Onay/red kararı çıktı mı?
Fatura eksiksiz olmasina ragmen nasıl reddedildi anlamadik biz, şaşkınız.

@genco2.1
Dostum kasım ayında Samsung Shop'dan telefon almışsınız onay/red hakkında bilgi verebilir misiniz?
Ben şu hat devri meselesinden dolayı geçen hafta yapabildim başvurumu, daha öğrencilik durumu onaylandı aşamasında.

Bu arada M34 kullananlara sormak istiyorum: az çekme gibi bir durum yaşıyor musunuz? Eski telefonumun 4-5 diş çektiği yerde M34 2-3 diş arası gidip geliyor. (bunda 4 diş var bu arada onu ekleyeyim) Yeni bir sim kartla kullanıyorum ama operatör aynı, simle alakası var mı bilemiyorum.
 
Son düzenleme:
Arkadaşlar Samsung shoptan m34 almayı düşünüyorum ancak benim hattım babamın üzerine. Bu konu sıkıntı yaratır mı? 22 yaşındayım bu arada. Yardımcı olabilirseniz sevinirim.
 
Arkadaşlar Samsung shoptan M34 almayı düşünüyorum ancak benim hattım babamın üzerine. Bu konu sıkıntı yaratır mı? 22 yaşındayım bu arada. Yardımcı olabilirseniz sevinirim.

Evet direkt red yersiniz yuksek ihtimal.

@Berkant29 hocam ben Teknosa mağazadan A24 almayı düşünüyorum hem faturada 1. ve 2. IMEI ekli olmus olur diye düşünüyorum. Teknosa faturada her şeyi eksiksiz mi giriyor hocam?

Magazada bir sorun hocam bilgim yok.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı