Rehber 9.500 TL Altı Telefon Önerileri

Hala paramızı alamadık arkadaş. Gerçekten kafayı yiyeceğim. Yav 30 Kasım'da başvurmuşum 30 Kasım. Yuh be. Resmen alarak zarar ettik. M33 almıştım hala fiyatı 10 bin altında. Dövize, altına ya da faize koysam zaten 4000'e yakın para kazanmıştım.

Eki Görüntüle 2176216
Ben bu aydan da ümidimi kestim artık. Herhalde 2 seneye vericekler bu gidişle.
 
Arkadaşlar CİMER üzerinden hükümeti hükümet'e şikayet etmekten başka şansımız yok. Hakkımızı aramak tek yol. Bu tür liyakatsızlıklar bizim paramızı, emeğimizi eritiyor. Herkesi CİMER'e toplu bir şekilde şikayete davet ediyorum. Altta gönderdiğim yazı bulunmaktadır, teşekkürler.

"Merhaba. Şubat ayında 9500 TL'nin altında "Realme 9 Pro" adlı telefonu satın aldım. Aldıktan sonra 9 Şubat 2024'te Genç Teknoloji Destek kapsamında Telefon Desteği bölümünden vergi indirimini alabilmek için eksiksiz bir şekilde başvuru yaptım. Üzerinden yaklaşık 2 ay geçti. Hesabıma geçmiş bir para yok. GSBBIZ üzerinden kontrol sağladığımda bilgiler kontrol ediliyor diye bir uyarı alıyorum. 2 aydır tam olarak neyi kontrol ettiğinizi anlamak istiyorum. Bu yüksek enflasyon döneminde, ekonomik krizlerle boğuşurken; size hayatımda bir kez güvenerek bu işe atıldım. Fakat sonuç hüsran. Yaklaşık 4000 TL gibi bir paranın hesabıma yatmaması sebebiyle 2 aydır mağdurum. Benden daha kötüleri de var. 5-6 aydır parası yatmayan öğrenciler... Bu öğrenciler o parayı 6 aydır gözlüyorlar. Üstelik bunun değer kaybetme boyutu da var. Paramız bekleye bekleye eridi. Artık bundan sonra yatırsanız da 4000 TL ne işimize yarayacak? Neden konu gençlere ve öğrencilere gelince bu durumlar yaşanıyor? Bu SÖZDE vergi indirimi için bir plan yapılmadı mı? Yapılan plan doğrultusunda bütçe ayarlanmadı mı? Ayarlandıysa artık bu paraları yatırın ve lütfen öğrencileri mağdur etmeyin. Eğer bütçe ayarlanmadıysa neden böyle bir işe girişip hevesimizi kursağımızda bıraktınız? Hepsi seçim için miydi? Lütfen artık bir açıklama yapın."

Arkadaşlar CİMER ve GSB'nin şikayet kanallarından şikayet edin. Ben de ulaşabildiğim haber sitelerine, kanallarına, hesaplarına ulaşıp bu saçmalığı bildirip hakkımızı arayacağım. Gözümüzün önünde, oturduğumuz yerden paramız sürekli eriyor. Yeter yahu.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı