9 ay bekleyip RX 9060 XT yerine RX 9070 XT almak mantıklı mı?

yusufzatenoyle

Decapat
Daha fazla  
Arkadaşlar şu an 9060 XT sistem alabilirim ama 9 ay beklersem iPhone 13 Pro ve 9070 XT sistem alabilirim. Ne yapayım? Beklemeye değer mi? Şu an ekran kartım 1660 işlemcim i5 9400F. Beklemeye değer mi?

Arkadaşlar şu an 9060 XT sistem alabilirim ama 9 ay beklersem iPhone 13 Pro ve 9070 XT sistem alabilirim. Ne yapayım? Beklemeye değer mi? Şu an ekran kartım 1660 işlemcim i5 9400F. Beklemeye değer mi?

Hocam tam olarak o bilgisayarla ne yapacağınıza bağlı. 9 ay az süre değil, ne yapacaksınız alırsanız?

9 ay bekleyince hem telefon hem daha iyi parça alacaksan bekle derim ama sadece 9070 için beklemeye değmez.

Oyun oynayacağım telefona ihtiyacımda var biraz bana en az 6 yıl gitmesi lazım telefonunda en az 4 yıl falan.

iPhone 13 eskidi biraz o fiyata Android almanızı öneririm. Ayrıca yerinizde olsaydım dayanamaz şimdiden alırdım, 9 ay ne hocam? Herkesin sabri farklı fakat o süreçte içim dışıma çıkar benim.

iPhone 13 eskidi biraz o fiyata Android almanızı öneririm. Ayrıca yerinizde olsaydım dayanamaz şimdiden alırdım, 9 ay ne hocam? Herkesin sabri farklı fakat o süreçte içim dışıma çıkar benim.

iPhone 11 kullananlar var aslında daha 14 Pro alabilirm belki küçük bir ihtimal ama 13 Pro fiyatında Samsung önerir misiniz eksiyi getir yeniyi al kampanyasında Teknosa 26k ya veriyor 13 Pro'yu S24 Ultra 50k 14 Pro ile aynı fiyat.

4 k monitörün yoksa ve bayağı kaliteli AAA oyunlar oynamaycaksan 9060 daha iyi ama hayır aralarında bayağı fark bar diyebiliriz 9070 XT cok daha iyi.

4K değil de 2K monitör alabilirm.

4 k monitörün yoksa ve bayağı kaliteli AAA oyunlar oynamaycaksan 9060 daha iyi ama hayır aralarında bayağı fark bar diyebiliriz 9070 XT cok daha iyi.

Bu monitör iyiydi 13K fiyatı vardı almadım düşer diye şimdi stokta falan yok keşke alsaydım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı