RX 9070 XT, RTX 5070 yerine alınır mı?

CS işlemci ağırlıklı bir oyundur dostum, ekran kartı eğer çözünürlüğü yükseltirsen 2K, 4K gibi o gibi durumlarda aktif rol oynar, ama kimse CS'ye güzel grafik görmeye girmez, herkes düşük ayarlarda oynar.

Reis benim APU sistemim var Valorant'ta 200 FPS alıyorum CS de 12 FPS alıyorum nasıl bir oyun o zaman.

Bu CS'nin yıllardır olan bir sorunu APU ekran kartlarında rezalet bir optimizasyonu olmasından kaynaklı. Valorant'ın optimizasyonu daha iyi.

ayrıca CS işlemci ağırlıklı ama ekran kartının da önemi mevcut, ama en düşükte oynuyorsan, işlemcin de iyiyse ve harici normal bir ekran kartın varsa sorun yaşamazsın
Reis benim APU sistemim var Valorant'ta 200 FPS alıyorum CS de 12 FPS alıyorum nasıl bir oyun o zaman.

Bu CS'nin yıllardır olan bir sorunu APU ekran kartlarında rezalet bir optimizasyonu olmasından kaynaklı. Valorant'ın optimizasyonu daha iyi.

Ayrıca CS işlemci ağırlıklı ama ekran kartının da önemi mevcut, ama en düşükte oynuyorsan, işlemcin de iyiyse ve harici normal bir ekran kartın varsa sorun yaşamazsın.

Bu sorun yıllardır yok CS 2 için var CS:GO 50-60 FPS'dim Valorant'ı GPU olmadan oynaya biliyorsun ama CS'yi oynayamazsın.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı