9 ayda sıfırdan TYT/AYT bitirilir mi?

Hocam olmasına olur da günde ne kadar çalıştığın veya kaç soru çözdüğün ikincil şeyler. Önemli olan kaç net yapabildiğin. Hedefine olan net uzaklığına göre çalışma temposunu ayarlamak daha sağlıklı bence.

Yakın zamanda hiç deneme çözme fırsatın oldu mu?
Kesinlikle katılıyorum, bende bu şekilde kendimi analiz ederek başarıya ulaştım. Gerçekçi olup doğru hedef ve programı uyarlamak / belirlemek başarıya ulaştırır.

Bir dil öğrencisi olarak, 12.sınıf başından başlamıştım sayısal çalışmaya. 1.Dönem günlük ortalama 4 - 5 saat çalışmıştım. 2.Dönem ise kütüphane - okul arasında gidip geliyordum, biraz daha yoğunlaşmıştım derslere. Bunun dışında 2.dönem tyt fen tarafına başlamıştım. Aytyi 1.Dönem halletmeye çalışmıştım, geri kalan kısım 2.dönemde kütüphanede halletmiştim. 2 haftada 1 deneme yapıyordum. Son 2 ay biraz daha sıklaştırmıştım denemeleri. 39k sıralama gelmişti. Doğru derslere iyi zamanı ve doğru zamanda verirsen yapamayacağın birşey yok. Meslek lisesi diye ayrım yapmaya gerek yok yani bence çalışırsan rahatlıkla elde edebilirsin. Başarılar dilerim.
Hocam TYT mi 39K geldi? Yoksa toplam YKS (Tyt-ayt) mi?

Bir dil öğrencisi olarak, 12.sınıf başından başlamıştım sayısal çalışmaya. 1.dönem günlük ortalama 4 - 5 saat çalışmıştım. 2.dönem ise kütüphane - okul arasında gidip geliyordum, biraz daha yoğunlaşmıştım derslere. Bunun dışında 2.dönem TYT fen tarafına başlamıştım. AYT'yi 1.dönem halletmeye çalışmıştım, geri kalan kısım 2.dönemde kütüphanede halletmiştim. 2 haftada 1 deneme yapıyordum. Son 2 ay biraz daha sıklaştırmıştım denemeleri. 39k sıralama gelmişti. Doğru derslere iyi zamanı ve doğru zamanda verirsen yapamayacağın bir şey yok. Meslek lisesi diye ayrım yapmaya gerek yok yani bence çalışırsan rahatlıkla elde edebilirsin. Başarılar dilerim.

Merhaba ben de dil öğrencisiydim 11'de, 12.sınıfım ve bu sene sayısala geçeceğim, şu an TYT'yi halletmeye calısıyorum AYT'ye baslama süreciniz nasıl oldu acaba okulla başlayarak 11 konularını evde mi çalıştınız.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı