467838
Kilopat
Çalışma isteğiniz yerindeyse yapabilirsiniz.temel oturtmaya çalışıyorum dershaneye gidiyorum sizce 250bin falan gelir mi
Çalışma isteğiniz yerindeyse yapabilirsiniz.temel oturtmaya çalışıyorum dershaneye gidiyorum sizce 250bin falan gelir mi
Çalışma isteğiniz yerindeyse yapabilirsiniz.
Temel oturtmaya çalışıyorum dershaneye gidiyorum sizce 250bin falan gelir mi?
Çok istekliyim dershanede olsun evde olsun sadece konu toparlamakda zorlanıyorum.
Teşekkür ederimm yarın dershanem başlıyor yarından itibaren herşeyimi koyucamDaha iyisi bile gelir burada tek yapman gereken kendine güvenmek, başaracağına inanmak ve çok çalışmak bunları yaptığın zaman zaten başaracaksın.
Teşekkür ederimm yarın dershanem başlıyor yarından itibaren her şeyimi koyacağım.
Güveniyorum size hocam. Sormak istediğiniz bir şey olursa arada sırada bakarım buraya.Teşekkür ederimm yarın dershanem başlıyor yarından itibaren herşeyimi koyucam
teşekkürlerGüveniyorum size hocam. Sormak istediğiniz bir şey olursa arada sırada bakarım buraya.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.