9 bin TL'ye kardeş için tablet önerisi

Fyuhh

Hectopat
Kardeşim genelde video film dizi izler, ödev zamanları ödev yapar, Roblox Vs. oynar. Önemli olan uzun ömürlü ve güçlü olması bütçe maksimum: 9000TL,
Klavye ve kılıflı olursa extra güzel olur bu bütçe içinde.

Aklımda Honor Pad 9 var hem indirimde. Önerilerinizi bekliyorum.

Kardeşim genelde video film dizi izler, ödev zamanları ödev yapar, Roblox Vs. oynar. Önemli olan uzun ömürlü ve güçlü olması bütçe maksimum: 9000TL,

250 TL kuponu kullanın.

Honor Pad 9 iyi seçenek olabilir Samsung Tab A Lenovo Tab Realme Xiaomi gibi markaların da bu fiyatta modelleri var bakabilirsin çok yüksek performans bekleme ama işini görür kardeşinin.

Honor Pad 9 iyi seçenek olabilir Samsung Tab A Lenovo Tab Realme Xiaomi gibi markaların da bu fiyatta modelleri var bakabilirsin çok yüksek performans bekleme ama işini görür kardeşinin.

Samsung halihazırda bozulan tableti aslında yine Samsung istiyorum fakat. Farklı şeyler denemek için hem de fiyatı iyi olduğu için Honor POCO Pad ve Redmi Pad Pro arasında gidip geliyorum.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı