9 günde 0'dan YKS yapılır mı?

Tabii ki mümkün! Eğer gerekli adımları uygularsanız hiçbir şey imkansız değildir! ✨lütfen umudunuzu kırmaya çalışan kötü, pis insanlara aldanma. 😁✨

Adım 1: Uygun çalışma ortamı hazırlayın.
Adım 2: Telefondan Facebook'u falan sil. Sewden de ayrıl, hayır gelmez ondan.
Adım 3: Günde 100 saat çalışmaya alışın.
Adım 4: Günün sonunda en az 16709000 soru çözmüş olun.
Adım 5: Bunu tekrar tekrar yapın.
Adım 6: Aslında bunların hiçbirini uygulamadığını hatırla.
Adım 7: YKS'de Arap gibi kal anasını satayım. Ne yaptın 1 yıldır? Bugün mü çağırdılar seni YKS'ye?

Büyük ihtimal "çalışsam da bir şey olmayacak yhiaa hiç uğraşmayayım" diye bu konuyu açtın da, YKS bu LGS değil. Ucundan ciddiye alın biraz. Ya da almayın bana ne. D

Son düzenleyen: Moderatör:
Yapılmaz (deha değilsen).

Doğum tarihine baktım da senin 1 yıl 9 günün varmış. Doğru bir çalışmayla sınavı delik teşik edersin.

Hocam 2007 liyim ama bu sene gireceğim 1 yıl erken başladım okula.

Son güne bırakırsanız ne desek, ne puan söylesek boş olur.
Eğitim düzeyinizi bilmiyoruz, siz 9 gün kalmış 10 saat ders çalışacağım diyorsunuz.

İsterseniz 24 saat çalışın, son 9 gün içinde bilgi seviyenizi 10 aydır çalışan biri ile yarışması pek olası değil maalesef.

Hocam 4 sene once LGS'ye son 2 hafta çalışarak % 9'luk dilime girmiştim sınıfımda sınav için telefon kullanmayan insanlar bile vardı herkes tum sene calismisti ama ben 2 hafta çalışarak çoğundan iyi sonuç elde ettim.

Hocam 2007 liyim ama bu sene gireceğim 1 yıl erken başladım okula.

Hocam 4 sene once LGS'ye son 2 hafta çalışarak % 9'luk dilime girmiştim sınıfımda sınav için telefon kullanmayan insanlar bile vardı herkes tum sene calismisti ama ben 2 hafta çalışarak çoğundan iyi sonuç elde ettim.
Öncelikle YKS LGS'den çok daha yoğun, 4 yıldan sorumlu tutuluyorsun, TYT neyse de AYT bilgi yükü olan bir sınav. Ayrıca rekabet de çok daha yüksek. Ek olarak %9'luk dilim YKS'de yaklaşık 150 bine denk geliyor. 9 günde sıfırdan ezber ve izole konularda bir şeyler elde edersin kaldı ki 10 saat bunun için az kalır. Yerinde olsam YKS'yi ilk denemem olarak görür ve mezuna bırakırdım. Ailenle bu konuda ters düşerseniz zaten 2007'lilerin ekseriyetle 2025'te sınava gireceğini bu bir senenin sana bir şey kaybettirmeyeceğini aksine kaytarmadan çalışırsan çok iyi bir sonuç elde edebileceğini savun, muhtemelen ikna olurlar. Bir mühlet kafanı toparladıktan sonra planlı bir şekilde çalışmalara başla. Maddi durumunuz elveriyorsa mutlaka bir deneme kulübüne kaydol. YouTube YKS konusunda derya deniz olduğu için bence dershaneye ihtiyacın yok ama yine de senin kararın. Tabii bu psikolojiyle önümüzdeki 9 günde bir çıkış yolun olduğu için daha düşük verimle çalışırsın ama yemişim 9 günlük verimi. İlle de 9 günde 0'dan olur mu, diyorsan Haydarreyiz kanalına bir göz at ama pek de ümitlenme.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı