%9 HDD sağlığı sıkıntı çıkartır mı?

altaybond40

Hectopat
Makaleler
1
SSD veya HDD modeli
Maxtor HDD
Anakart
Gigabyte G41M comvo rev 2.0
Arkadaşlar 150 GB idi galiba. HDD performansı %100 ancak sağlığı %9 gözüküyor. Windows 10 kurmuştum 4 GB DDR3 RAM ile fazla donuyordu. Windows 7'ye tekrar geri döndürdüm, ancak 7 sürümünde de devam ediyor sorun. Mesela Denetim Masası gibi Windows'un programlarını açarken, Chrome açarken, normal klasör açarken kasıyor geç açılıyor, beyaz ekran oluyor, bazen yanıt vermiyor deyip biraz sonra geliyor. Sorun HDD de mi yoksa sistem mi kötü?
Sistem;
Intel Q8300 2.50GHz
4 GB DDR3 RAM.
AMD RX 550 2 GB.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar 150 GB idi galiba. HDD performansı %100 ancak sağlığı %9 gözüküyor. Windows 10 kurmuştum 4 GB DDR3 RAM ile fazla donuyordu. Windows 7'ye tekrar geri döndürdüm, ancak 7 sürümünde de devam ediyor sorun. Mesela Denetim Masası gibi Windows'un programlarını açarken, Chrome açarken, normal klasör açarken kasıyor geç açılıyor, beyaz ekran oluyor, bazen yanıt vermiyor deyip biraz sonra geliyor. Sorun HDD de mi yoksa sistem mi kötü?
Sistem;
Intel Q8300 2.50GHz
4 GB DDR3 RAM.
AMD RX 550 2 GB.

Sağlığı %9 olmuş hocam 9 kullanılmaz artık o yeni bir HDD zamanı.

HDD sorunu cihazın donanımlarına zarar vermez. Sadece sizin sinir sisteminize zarar verir. :)
Sağlığı 9 olsa bile aşırı aşırı öyle kasma donma yok, hızlı açılıp kapanıyor bilgisayar, hatta bu dediğim kasma donma nadiren ve 3-5 dakika sürüyor ama insanın sinirini bozuyor evet. Zaten yakında ölecekmiş disk.

Arkadaşlar peki benim Gigabyte G41 Combo rev 2.0 anakarta Windows kurmak için 120 GB SSD, veri için 1 TB HDD alsam nasıl olur? Marka önerebilir misiniz?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı