9. sınıf hakkında bir şey bilmeden 10. sınıfa geçmek

metbtWWW

Femtopat
Daha fazla  
10. sınıfa başladık, 1 hafta oldu. Konuları tekrar ediyorum, soru çözüyorum ama bende hem uzaktan eğitimin verdiği tembellik hem benim sorumsuzluğum; 9. sınıf neredeyse hiç yok. Ortalamam 90'dı ama zaten 1 üniteden sınav oluyorduk. Son günler çalışıp halletmiştim, onları da az hatırlıyorum. Şimdi 10. sınıfım ve o zaman çalışmadığım için çok pişman oluyorum. Sizce 9. sınıf konularına hafta sonu çalışıp 10. sınıfı hafta içi halletmeye çalışsam olur mu veya 9. sınıfı yaza bıraksam o zaman bitirmeye çalışsam? Ne önerirsiniz, nasıl yapmalıyım? 10. sınıf yazı bittiğinde TYT'yi halletmek istiyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
9.sınıfın matematik konularında aman aman bir şey yok. 10 sınıf konuları sınav için daha önemli 10.sınıfa önem ver kesinlikle. 9.sınıfın geometrisi önemli ama onu da internetten konusunu açıp halledersin. 9.sınıfın geometrisini halletmeni şiddetle tavsiye ediyorum çünkü tüm geometrinin %80-85'i üçgenler üzerine kurulu.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı