9. sınıf için ders notları nasıl?

Daha fazla  
Merhaba ortalamam 69.

Biyoloji 80.
Coğrafya 30.
Matematik 50.
Sağlık bilgisi 96.
Proje tasarım 90.
Temel dini bilgiler 77.
Din kültürü 90.
Türk sosyal hayatında aile 100.
Tarih 65.
Edebiyat 72.
İngilizce 87.

Coğrafya sınavında aslında 60 üstü rahat yapardım da hoca sınav tarihini söylemiş de benim haberim yoktu biraz benim sorunum ileriki sınavlarda coğrafya yükselir büyük ihtimal. Sizce şu anlık nasıl?

Fizik ve kimya daha hala girilmedi.

Fena değil. Ortalamadan dolayı sınıfı geçersin. Ancak zayıf sayısı 4 ve üzeri olursa sınıfta kalırsın. Ancak hedefin Tıp, Hukuk, İTÜ, Boğaziçi vs. iyi bir üniversite ise ortalamanı yükseltmelisin. Çünkü OBP YKS'de çok önemli. OBS'si 400 olanlar dahi derece yapsa bile sıralaması gerileyebiliyor. Bence durumu okul rehber öğretmenin ile görüşüp detaylı bir biçimde değerlendir.

Merhaba ortalamam 69.

Biyoloji 80.
Coğrafya 30.
Matematik 50.
Sağlık bilgisi 96.
Proje tasarım 90.
Temel dini bilgiler 77.
Din kültürü 90.
Tarih 65.
Edebiyat 72.
İngilizce 87.

Coğrafya sınavında aslında 60 üstü rahat yapardım da hoca sınav tarihini söylemiş de benim haberim yoktu biraz benim sorunum ileriki sınavlarda coğrafya yükselir büyük ihtimal. Sizce şu anlık nasıl?

Çok kötü. 9.sınıfta bile böyleyse ilerleyen sınıflarda daha da kötüleşir. En temel derslerden hep düşük almışsınız.

Fena değil. Ortalamadan dolayı sınıfı geçersin. Ancak zayıf sayısı 4 ve üzeri olursa sınıfta kalırsın. Ancak hedefin Tıp, Hukuk, İTÜ, Boğaziçi vs. iyi bir üniversite ise ortalamanı yükseltmelisin. Çünkü OBP YKS'de çok önemli. OBS'si 400 olanlar dahi derece yapsa bile sıralaması gerileyebiliyor. Bence durumu okul rehber öğretmenin ile görüşüp detaylı bir biçimde değerlendir.
Tıp gibi büyük hedeflerim yok hocam. Kara Harp istiyorum o da yüksek istemiyor zaten en son taban puanlarını hatırlamıyorum ama.

Çok kötü. 9.sınıfta bile böyleyse ilerleyen sınıflarda daha da kötüleşir. En temel derslerden hep düşük almışsınız.
En temel ders dediğjniz dersler hangileridir hocam? Söyleyin ki onlara çalışayım.

Merhaba ortalamam 69.

Biyoloji 80.
Coğrafya 30.
Matematik 50.
Sağlık bilgisi 96.
Proje tasarım 90.
Temel dini bilgiler 77.
Din kültürü 90.
Tarih 65.
Edebiyat 72.
İngilizce 87.

Coğrafya ve matematik çalışmanı öneririm onun haricinde notlar muhteşem.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı