9. sınıf kimya çok zor

9.Sınıf Kimya 2. dönemi ezbere dayalı hocam. Formülleri var onları ezberlemeniz lazım.

Arkadaşlar bu 9. sınıf kimyayı yapıp anlayabilen bir Allah’ın kulu var mı, çok zor kimya.
İlk başta zor evet bizede hocalarımız öyle dedi ama yapınca alışıyosun maalesef ezbere dayalı olduğu için biraz çalışma gerek böyle deyince çok basit oldu ama maalesef cevabı basit yapması zor.

Ben de bu durumdan muzdaribim sadece bu ders yüzünden sayısal yapasım gelmiyor çalışmama rağmen netler de düşük bu ders matematikten daha zor.

Arkadaşlar bu 9. sınıf kimyayı yapıp anlayabilen bir Allah'ın kulu var mı, çok zor kimya.

Geçen sene ben de 9. sınıftım.

Bana da zor geliyordu ama çözüm basit.

Kimya'da bir konuyu kaçırdın mı diğerleri de heba oluyor. O yüzden kolay bir kaynak kitap (şiddetle Miray öneririm) alıp YouTube'dan en baştan başla.

İnan bana ben sadece 4 günde bütün 9. sınıf kimya müfredatını bitirmiştim, sadece baştaki 1-2 konuyu çalışmadım.

İlk başta zor evet bize de hocalarımız öyle dedi ama yapınca alışıyosun maalesef ezbere dayalı olduğu için biraz çalışma gerek böyle deyince çok basit oldu ama maalesef cevabı basit yapması zor.

Tamamen ezbere dayalı bir ders değildir Kimya. Sayısalın en kolay dersidir ve biraz konu, biraz soru ile fullersiniz rahatça.

Arkadaşlarımızın çoğu 9. Sınıf kimyasının zor olduğundan bahsetmiş, zor falan değil hatta kolay.

Çalışırsan yapamayacağın soru yoktur kimyada.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı