9. sınıf not değerlendirmesi

ghostridermessi

Femtopat
Daha fazla  
Selamlar, bildiğiniz gibi ilk dönem bitti ve ben de notlarımı paylaşmak istedim. Yorumlarınızı bekliyorum. (BTU hocası sözlülerle geçirdi.)

Dosya Ekleri

• eokul1.jpg
    eokul1.jpg
    65,3 KB · Görüntüleme: 114
  • e okul 4.jpg
    e okul 4.jpg
    25,9 KB · Görüntüleme: 91
  • e okul 3.jpg
    e okul 3.jpg
    64,9 KB · Görüntüleme: 80
  • e okul 2.jpg
    e okul 2.jpg
    59,1 KB · Görüntüleme: 96
Son düzenleyen: Moderatör:
Açık ve net söylemem gerekirse bunlar gerçekten meslek lisesi için ortalama notlar ama yine de düşükler bence derslerine biraz daha özen göstermelisin.

Selamlar, bildiğiniz gibi ilk dönem bitti ve ben de notlarımı paylaşmak istedim. Yorumlarınızı bekliyorum. (BTU hocası sözlülerle geçirdi.)
notlar sınavların zorluğu okullara göre değişiklik gösterir ama lise notlarını yüksek tutman üniversite sınavı için iyi olur edebiyatınıda yükseltmen lazım eğer tm seçeceksen baya bir çalış

Eger BTU da bize yaptiklari gibi cetvelle cizim yaptiriyolarsa pek onemsememek lazim. Tabii mimar falan olunmayacaksa. Bu arada seneye C# goreceksin nesne tabanlı programlama dersi altinda. İstekliysen calis. Sinavi muhtemelen zor olacak. Daha 2. donem var ve ben biraz sene sonu gibi yazdim ama olsun. Faydasi dokunabilir. Tabii eger ileride yazilimla alakali bir yerlere gelmek istiyorsan.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı