9. Sınıf notları nasıl?

Baskan66

Hectopat
Makaleler
1
Yer
İstanbul
Merhaba herkese iyi günler. Lisedeki ilk senemin ilk sınavları notları itibarıyla ortalamam 79 olmuş. Hedefim takdirdi ama galiba gelmeyecek. Sizce gelir mi? 2. Sınavlardan sadece matematik, biyoloji, kimya ve Almanca (ikinci y. D) kaldı. Diğer sınavlardan açıklanan bir tek din var o da 74. Coğrafya biraz kötü geçti 60 altı gelir büyük ihtimal. Diğerleri de 60 altı gelmez yüksek ihtimalle çok kestiremiyorum ama öyle kötü geçen yok.

Dosya Ekleri

• IMG_0528.jpeg
    IMG_0528.jpeg
    48,7 KB · Görüntüleme: 123
  • IMG_0527.jpeg
    IMG_0527.jpeg
    385,6 KB · Görüntüleme: 82
Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba herkese iyi günler. Lisedeki ilk senemin ilk sınavları notları itibarıyla ortalamam 79 olmuş. Hedefim takdirdi ama galiba gelmeyecek. Sizce gelir mi? 2. Sınavlardan sadece matematik, biyoloji, kimya ve Almanca (ikinci y. D) kaldı. Diğer sınavlardan açıklanan bir tek din var o da 74. Coğrafya biraz kötü geçti 60 altı gelir büyük ihtimal. Diğerleri de 60 altı gelmez yüksek ihtimalle çok kestiremiyorum ama öyle kötü geçen yok.
9. sınıf için gayet iyi, takdir alamadım diye üzülmenin bir manası yok pek işine yaramayacak zaten. Üniversite hedefin varsa gene de temelini sağlam tutmaya dikkat et.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı