9. sınıf temeli olmayan 10. sınıf öğrencisi ne yapmalı?

yzb_soner

Decapat
Arkadaşlar,10. sınıfa geçtim ve deprem bölgesindeydim. Hiçbir bilgim yok. Tek derdim matematik. Kurs yaptılar adamakıllı eğitim vermediler. Zaten 15 gün falandı. Yardımınıza ihtiyacım var. Ne yapmalıyım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Kardeşim öncelikle geçmiş olsun. Buraya yazı yazabiliyorsan demektir ki çağımızın en büyük bilgi kaynağı internete sahipsin, internette sonsuz sayıda konu anlatımı yapan kaynak var aynı şekilde çözebileceğin bir sürü soru kaynağı üstüne üstlük yapamadığın soruları kolaylıkla bulmanı sağlayan yayınevlerinin aplikasyonları, qr kodları vb. var. Bunun kolay bir yolu yok sallıyorum Fizik mi çalışıyorsun açacaksın kitabı okuyacaksın, açacaksın videoyu izleyeceksin sonra test kitabını açacaksın artık Allah ne verdiyse bir saat iki saat üç saat çalışacaksın. O yapamadığın soruların çözümünü bulup o çözüme bakmadan çözebilene kadar çalışacaksın.

Tüm dersleri tekrar etmen zor olacaktır dolayısıyla okul başlamadan önceki son günlerde biyolojiden CTB ile Hücre konularını bitirmen iyi olur. Kimyadan da yine ilk ünitelere bir göz atman faydalı olacaktır. 😶‍🌫️

Bu derslerden başlamanı önermemin nedeni 10. sınıf konularıyla olan bağlantılarının biraz daha fazla olması, okul başlayınca 9'u yavaş yavaş tekrar edersin zaten. 🤔

Tüm dersleri tekrar etmen zor olacaktır dolayısıyla okul başlamadan önceki son günlerde biyolojiden ctb ile hücre konularını bitirmen iyi olur. Kimyadan da yine ilk ünitelere bir göz atman faydalı olacaktır. 😶‍🌫️

Bu derslerden başlamanı önermemin nedeni 10. sınıf konularıyla olan bağlantılarının biraz daha fazla olması, okul başlayınca 9'u yavaş yavaş tekrar edersin zaten. 🤔

Tek kötü dersim matematik gerisini kolay halledebiliyorum ve de TR'nin saçma edebiyatından nefret ediyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı