9.sınıf zor geliyor

Twexy

Decapat
Genelde düzenli ders çalışan birisi değilim. Ortaokulda 92 OBP yapmıştım sanırım şu an da aynı şekilde düşünüp gittim çalışmama gerek yok düşüncesi ile ve bugün quiz olduk ingilizceden. Büyük ihtimalle 30 40 falan aldım. Bu kadar düşmeyi beklemiyordum ki bu sözlülere etki edecek. Sınavlar da bir haftaya başlayacağı için ders çalışmam lazım. 1 haftada bu eksikleri nasıl kapatırım? Nasıl çalışmam lazım? Bu gidişle sınıfta kalma ihtimali var.

Lise de zeki olsanda ders çalışman lazım. Ortaokul 98 ortalamaydi lisede 70 80 arası değişti hep. Tabii hiç ders çalışmadım ve her sene matematikten kaldım çalışmadığım için. Siz daha erkenken çalışmaya başlayın, lise de bilgi önemli.

Lise de zeki olsanda ders çalışman lazım. Ortaokul 98 ortalamaydi lisede 70 80 arası değişti hep. Tabii hiç ders çalışmadım ve her sene matematikten kaldım çalışmadığım için. Siz daha erkenken çalışmaya başlayın, lise de bilgi önemli.
Teşekkürler tavsiye için

Aslında gerçek okula geldiniz gibi oldu. Dersi derde dinleseniz bile yeter aslında ben son gün çalışıp geçiyordum rahatça. Sınavlar harici arada bir tekrar falan yaparsanız sıkıntı çekmezsiniz kanımca.

Aslında gerçek okula geldiniz gibi oldu. Dersi derde dinleseniz bile yeter aslında ben son gün çalışıp geçiyordum rahatça. Sınavlar harici arada bir tekrar falan yaparsanız sıkıntı çekmezsiniz kanımca.
Dersi dinlemeye çalışıyorum da bir yerde dikkat dağıldığı anda diğer konularda gidiyor zaten hocalar da bırakmaya çalışıyormuş gibi artık yatarak 70 80 alamayacağım gibi

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı