9. sınıfa geçenlere tavsiyeler

12. sınıftan manitalaşanlardan uzak dur.
11. sınıflara pek gözükme. Ortamın en sünepe sınıfıdır. 12'ler zamanı olmadığından ortama karışmıyor diye kendini bir şey sanıp süper mario gibi hoplarlar etrafta.
Hocaları ilk hafta dinleyip sonra aksiyon filmi çekmeyin sınıfta.
anadolu lisesine gidiyosan 12 ler okula gelmiyor zaten dediklerin meslek için geçerli lisenin ortaokuldan farkı yok zaten

Anladım, her şey gönlünüzce olur umarım. Yeni okul hayatınızda başarılar, herkes için hayırlısı olsun.
Teşekkürler,inşallah.

Peki abilerim,ablalarım.Kaynak ve YouTube kanalı tavsiyesi verebilir misiniz?

anadolu lisesine gidiyosan 12 ler okula gelmiyor zaten dediklerin meslek için geçerli lisenin ortaokuldan farkı yok zaten
Meslek lisesinde de gitmedim okula 12. sınıfken. 9. sınıfa yeni geçtiğimde sınıfta birkaç kız denizcilik lisesinden 12. sınıflara "eğlenme" adı altında yavşayıp, 2. dönemin başlarında ellerindeki "gücü" zevkine kullanıp, daha yıl bitmeden "eğlenceli güçleri" bir taraflarında patladığındandır sanırım. Önermeyişim.

Kızın erkek avladığı okulda 350 erkek, 1 kız var. Bu da haaala işin makarasında bir evleniriz aşko, bir sen bana şunu alırsın aşko modunda; bir de şu bana bunu dedi, bu burama baktı modunda. Okullararası kavga çıkaran kişi 165 boyunda 70 kilo dombilinin teki. Daha hâla ağzında sakız vardır.

Neyse, moral of the story: okul öğrenim yeridir, adam akıllı kitap götürüp okuyun.

Teşekkürler,inşallah.

Peki abilerim,ablalarım.Kaynak ve YouTube kanalı tavsiyesi verebilir misiniz?
Matematik(TYT-AYT):Bıyıklı Matematik,Matematiğin Güler Yüzü
Geometri:Kenan Kara,Hatırla Geometri
Matematik(İngilizce): Professor Leonard(Videolarının Çoğunluğu Üniversite konuları içerse de AYT konularını içeren videoları da var)[ileride belki işine de yarar]
Fizik:VIP Fizik

Matematik(TYT-AYT):Bıyıklı Matematik,Matematiğin Güler Yüzü
Geometri:Kenan Kara,Hatırla Geometri
Matematik(İngilizce): Professor Leonard(Videolarının Çoğunluğu Üniversite konuları içerse de AYT konularını içeren videoları da var)[ileride belki işine de yarar]
Fizik:VIP Fizik
Teşekkürler bakacağım hepsine.

Şunu sakın unutma dostum. Arkadaşının olup olmaması asla önemli değil. Herkes de dost değildir. Etrafta illaki kendini bir şey sanan kekolar olacaktır. Uzak dur. Hiç arkadaşın olmasa bile kendini bozma. Keko aşığı bir kız için dünyaları vermeye hiç değmez.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı