9.sınıfta 3 dersten sorumlu geçtim

Proxxer

Femtopat
Daha fazla  
Fizik coğrafya ve biyolojidem kaldım karnemde sorumlu geçti yazıyor eylül'de sorumluluk sınavlarına katılacağım galiba sınavlar zor mu? Ne kadar çalışmalıyım? Tüm konularmi çıkacak? Yardımcı olursaniz sevinirim.

9 da nasıl becediniz bunu.
Şimdi ders ders bakalım fizikte fazla bir şey yoktu zaten azıcık bakıp soru çözseniz geçerdiniz. Coğrayfa kopya çekmiştim ben fakat en azından iklim bilgim vardı eksen eğikliği ile ilgili bilgim vardı o kısımlara bakın 50 alırısınız zaten. Biyoloji hatırladığım kadarıyla sistemler vardı her gün akşam okuyun aklınızda kalıyor bir 5 sayfa okusanız bir de soru çözerseniz yeter 50 aldınız yine.

Fizik coğrafya ve biyolojidem kaldım karnemde sorumlu geçti yazıyor eylül'de sorumluluk sınavlarına katılacağım galiba sınavlar zor mu? Ne kadar çalışmalıyım? Tüm konularmi çıkacak? Yardımcı olursaniz sevinirim.

Tüm konular çıkacak. Genelde kolay yapıyorlar. 50'nin üstünde alırsanız gfeçiyorsunuz. YKS'ye hazırlanır gibi hazırlanmanıza da gerek yok.

Sorumluluk sınavlarını fazla kafaya takmayın kolay oluyor ve cevapları genellikle veriyorlar.

9 da nasıl becediniz bunu.
Şimdi ders ders bakalım fizikte fazla bir şey yoktu zaten azıcık bakıp soru çözseniz geçerdiniz. Coğrayfa kopya çekmiştim ben fakat en azından iklim bilgim vardı eksen eğikliği ile ilgili bilgim vardı o kısımlara bakın 50 alırısınız zaten. Biyoloji hatırladığım kadarıyla sistemler vardı her gün akşam okuyun aklınızda kalıyor bir 5 sayfa okusanız bir de soru çözerseniz yeter 50 aldınız yine.

Tek dersten hadi iki dersten kalanları anlarımda az çok 3 dersten sorumlu geçmek 9. sınıfta başarı ister. İlk sınavlara son gün çalışılsa zaten +60 geliyor. Ben 9. sınıfta ilk sınavlara çalışmamıştım ortalamam sınavlardan sonra 59 olmuştu 2. sınavlara biraz çalışıp 76'ya çıkartmıştım sözlülerle beraber ayrıca kalmaya en yakın dersim biyolojiydi 26'ya 65 almış olmam lazımdı hoca geçirmişti. 11. sınıftada kaldığım tek ders felsefeydi 30-40 aldım hoca 65 65 verip geçirdi karnede 2'den fazla zayıf getirmek büyük başarı.

Hocaların çoğu sınavdan ne aldıysan performansada onu veriyor 3 derstende az bir puan farkla kaldım geçsin diye uğraşmıyorlar ortalamam 75

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı