9. Sınıfta Çok Çalışılmalı mı?

Lerasen

Decapat
Bu sene 8. sınıfım 5-6-7. sınıflarda çok çalışmadım, bu sene sınava gireceğim çalışıyorum. Liseden arkadaşlarım, derslerin zor olduğunu söyledi. Sizce çok çalışmalı mıyım 9. sınıfta? (Şu anki ortalamam 94)

Bu sene 8. sınıfım 5-6-7. sınıflarda çok çalışmadım, bu sene sınava gireceğim çalışıyorum. Liseden arkadaşlarım, derslerin zor olduğunu söyledi. Sizce çok çalışmalı mıyım 9. sınıfta? (Şu anki ortalamam 94)
Lise 4 üm bize de zamanında zor, orta okula benzemez falan demişlerdi ama pek sallama sen öyle tipleri ders konusunda ise çok da zor değil asıl lise 11. Sınıfda başlıyor.[emoji6]

Bir 11 olarak şunu söylemem gerek. Sen 11.Sınıfı görmeden 9'a asla zor deme. Evet başta zorlanacaksın ama alışman gerek. Bu arada ortaokul notlarına da pek güvenme 8.sınıf ortalaması 89 olan arkadaşım sınıfta kaldı.

Geleceğin elinde, okuyup güzel bir kariyer istiyorsan. 9'dan başla çalışmaya tavsiyem Anadolu Lisesi'ne gitmendir. 9. ve 10. sınıfı kaçırırsan hepsi boş gelir. Günlük tekrar+ soru işi bitiriyor. Bir bakmışsın mezun oluyorsun gözünde büyütme ben yapamadım. 11.sınıfım 9-10 konularını bitirmeye çalışıyorum önümde dağ gibi konu var. Sen bunu yapma.

Bir 11 olarak şunu söylemem gerek. Sen 11.Sınıfı görmeden 9'a asla zor deme. Evet başta zorlanacaksın ama alışman gerek. Bu arada ortaokul notlarına da pek güvenme 8.sınıf ortalaması 89 olan arkadaşım sınıfta kaldı.
Notları şişirme ise bu çok normal. Bu tür eğitimcilerin .....

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı